James Gunn lanseaza un filmulet amuzant de 10 minute cu glume

James Gunn lanseaza un filmulet amuzant de 10 minute cu glume

Releul de blooper-uri este plin de replici uitate, rasete nesfarsite si farsele tipice din „Peacemaker”.

Unul dintre punctele luminoase ale anului 2022 de pana acum a fost Brigada sinucigasilor serialul spinoff, Peacemaker, care a vazut revenirea glorioasa a lui John Cena in rolul principal si a geniului creativ James Gunn in spatele camerei de filmat. Peacemaker Sezonul 1 a fost unul dintre cele mai hilare programe de televiziune pe care le veti urmari vreodata, iar daca acest lucru nu a fost de ajuns pentru a va face sa radeti, Gunn a intrat pe Twitter in onoarea weekend-ului de Ziua Presedintelui pentru a lansa un filmulet de 10 minute cu glume din serial.

Asa cum ne-am putea imagina de la un spectacol absurd ca acesta, rola este plina de replici uitate, injuraturi, rasete nesfarsite si lucruri prea nepotrivite pentru a fi scrise. intreaga distributie, inclusiv Cena, Jennifer Holland, Freddie Stroma, Danielle Brooks, Robert Patrick, Steve Agee si Chukwudi Iwuji, apare in videoclip. Printre cele mai importante momente din inregistrare se numara Cena, care nu-si poate controla rasul in timpul scenei de tortura cu Vigilante, Mel Tuck razand de dintii sai falsi, cineva care se preface ca este Eagly pe un platou cu ecran albastru si Christopher Heyerdahl care face ceea ce poate fi descris doar ca fiind niste chemari ciudate de pasari.

Videoclipul include, de asemenea, gaguri publicate anterior, cum ar fi Cena care rosteste o gramada de nume in timpul infamului sau episod 5, care ii include pe Stroma si Gunn. Cu toate acestea, probabil cel mai amuzant lucru care a iesit din acest filmulet este Cena spunandu-i lui Holland ca Smith nu este numele de familie real al lui Peacemaker. Numele sau real de familie este „Asshats”, iar Peacemaker provine dintr-o lunga linie de palarieri care se intampla sa faca palarii care arata ca niste funduri. in cele din urma, Peacemaker povesteste calatoria strabunicului sau pentru a-si schimba numele de familie, iar acesta a detinut cu umor o Mercerie.

Bobina de poante se incheie cu un montaj care prezinta camaraderia amuzanta a intregii distributii. Ultimul minut de filmare include mai multe momente hilare, cum ar fi casca lui Peacemaker care se destrama si Cena care loveste camera in timpul dansului sau iconic cu lenjerie intima din episodul 1. Daca aceste 10 minute de prostie frumoasa ne-au invatat ceva, este cat de uimitoare sunt cu adevarat intreaga distributie si echipa, pentru ca numai niste profesionisti pregatiti ar fi putut trece cu bine prin nebunia ridicola pe care a fost filmarea. Peacemaker Sezonul 1.

Totusi, cu toata seriozitatea, puteai simti legatura de iubire nesfarsita pe care au avut-o toti cei care au realizat acest serial incredibil. Peacemaker a imbinat atat de bine atatea tonuri contradictorii incat, in mainile altcuiva decat Gunn, aceasta serie ar fi putut esua. O parte din motivul pentru care acest serial a functionat atat de bine a fost distributia sa fermecatoare si instantaneu adorabila. Aceasta rola arata pur si simplu ce se intampla atunci cand ai o distributie si o echipa perfecta care lucreaza impreuna. Sezonul 1 din Peacemaker a fost o experienta unica, magica, hilara si euforica, iar acest filmulet de glume face ca asteptarea sezonului 2 sa fie mult mai grea.

Puteti viziona intregul gag reel mai jos si ramaneti alaturi de Collider pentru toate noutatile despre Peacemaker.

‘Tales of the Walking Dead’: Olivia Munn, Danny Ramirez si altii se alatura seriei secundare

Printre membrii distributiei anuntati anterior se numara Parker Posey, Jillian Bell si Terry Crews.

Similar Posts