James Gunn impartaseste instructiunile pentru cum sa dansezi pe Intro

James Gunn impartaseste instructiunile pentru cum sa dansezi pe Intro

Scenaristul si regizorul James Gunn a impartasit pe Twitter cateva instructiuni pentru a invata orice Peacemaker fan cum sa reproduca numarul de dans din deschidere al lui John Cena. Asadar, daca vrei neaparat sa-l gusti, dar nu stii sa dansezi, acum exista un ghid util care te va invata.

in timp ce Peacemaker a fost laudat pentru personajele sale stratificate, umorul la obiect si scriitura fenomenala, serialul are, de asemenea, unul dintre cele mai nebunesti intro-uri facute vreodata pentru televiziune. Asta pentru ca numarul de deschidere al Peacemaker prezinta intreaga distributie care executa miscari de dans pe fundalul melodiei glam-rock „Do Ya Wanna Taste It” a lui Wig Wam. Deci, ce legatura are intro-ul cu serialul? Doar indirect, ceea ce face ca existenta sa sa fie doar un experiment bizar din mintea glorioasa a lui Gunn.

Bineinteles, de cand Peacemaker‘s premiere, am incercat cu totii sa reproducem miscarile smecheresti ale lui Cena si ale restului gastii. Din pacate, unii dintre noi nu au fost inzestrati cu picioare de dansator si este greu sa urmarim pas cu pas coregrafia. Acum, multumita lui Gunn, avem un desen care arata toate miscarile lui Cena, ghidand incercarile noastre de a reproduce Peacemaker‘s musical number. Desi Gunn a distribuit imaginea pe Twitter fara sa stie cine este autorul original, nu a durat mult pana cand oamenii au descoperit ca ghidul a fost creat de un artist care isi spune „kadusaurus” pe Twitter. Asadar, iti multumim, kadusaurus, pentru ca ai realizat acest ghid. si iti multumim, Gunn, pentru ca l-ai impartasit cu lumea. Acum, sa inceapa concursul de dans!

Peacemaker este primul spinoff DC al unui film cu supereroi care a ajuns la HBO Max. Serialul ii aduce inapoi pe agentii Economos (Steve Agee) si Harcourt (Jennifer Holland), cu noi intariri venite din partea indragitului criminal din DC, Vigilante (Freddie Stroma), si doua personaje noi create special pentru serial: spionul veteran Murn (Chukwudi Iwuji) si fiica Amandei Waller (Viola Davis), Adebayo (Danielle Brooks). impreuna cu mercenarul Peacemaker, noua echipa este insarcinata sa doboare o amenintare extraterestra care controleaza mintile, cunoscuta sub numele de „fluture”.

Gunn a confirmat deja ca unul dintre personajele serialului se va intoarce pentru o mare lansare cinematografica DC, plasand Peacemaker chiar in mijlocul DCEU. Pe langa asta, finalul sezonului serialului a avut cateva cameo-uri importante care confirma ca serialul are legatura cu alte productii teatrale majore. Peacemaker‘s succes a asigurat, de asemenea, ca serialul va reveni pentru un al doilea sezon pe HBO Max. Pe langa asta, Gunn lucreaza la un alt proiect TV pentru DC, un spinoff misterios pentru Echipa Sinucigasilor.

Toate episoadele din Peacemaker sunt disponibile chiar acum pe HBO Max. Vedeti mai jos tweet-urile originale ale lui Gunn si ale lui kadusaurus.

‘Peacemaker’ dovedeste ca uneori cresterea personala inseamna sa renuntam la familia noastra

Familia nu este pe primul loc.

Similar Posts