James Gunn explica cum au aparut uriasele personaje din Peacemaker

James Gunn explica cum au aparut uriasele personaje din Peacemaker

Atentie: acest articol contine spoilere pentru Peacemaker episodul opt.

Acum ca finalul extrem de secret al primului sezon al serialului Peacemaker a fost difuzat pe HBO Max, showrunnerul James Gunn ne explica cum au aparut acele anumite aparitii de profil inalt.

Aproape de finalul episodului, dupa ce Peacemaker-ul lui John Cena si alti membri ai echipei Task Force X reusesc sa doboare cu succes vaca spatiala care hranea extraterestrii fluturi hoti de cadavre, au aparut unii membri ai Ligii Dreptatii – dar prea putin, prea tarziu.

Wonder Woman, Superman, The Flash si Aquaman au aparut pe scena, desi doar in ultimii doi au aparut de fapt actorii care ii interpreteaza pe eroi. Barry Allen al lui Ezra Miller si Arthur Curry al lui Jason Mamoa au aparut in realitate pentru cameo, in timp ce Wonder Woman si Superman au ramas doar in silueta pe campul intunecat al fermei.

Gunn a explicat intr-un interviu cu Deadline ca, datorita faptului ca il cunostea deja pe Mamoa de ceva vreme si ca este prieten cu producatorul Aquaman, Peter Safran, asa a reusit sa obtina rolul lui Game of Thrones a reusit sa obtina cameo-ul starului din Game of Thrones.

„Am stiut de foarte devreme ca Jason va face probabil acest rol. Ezra a venit mai mult ca o surpriza. Am aflat prin intermediul catorva prieteni ca lui Ezra i-au placut filmele mele, asa ca apoi am intrat in legatura cu el si l-am rugat sa o faca si el. Asa ca, da, am fost pur si simplu norocosi cu ei doi.”

Ceva oarecum revigorant pentru fanii filmelor cu supereroi este faptul ca Peacemaker, precum si filmul lui Gunn din 2021 The Suicide Squad, aduce umor si continut pentru adulti in lumea asa-numitului DC Extended Universe. Ca atare, eroul Aquaman, care in mod normal este recomandat pentru adulti si adolescenti, a putut sa se destainuie cu cateva glume proaste in acest cameo. Mai exact, Aquaman spune: „M-am saturat de zvonul asta” cand Peacemaker ii spune sa se duca „sa se futa cu un peste”.

in acest sens, Gunn i-a laudat atat pe Miller, cat si pe Mamoa pentru ca sunt suficient de autoironici pentru a aparea in Peacemaker deoarece antieroul titular cu casca cromata face o serie de glume pe seama lor de-a lungul serialului.

„Cred ca ambii baieti merita un sprijin total pentru ca el isi bate joc de amandoi pe tot parcursul sezonului, asa ca faptul ca au un simt al umorului atat de bun despre ei insisi, chiar ii apreciez pe amandoi si ceea ce au facut.”

Gunn a continuat spunand ca iesirile lui Miller, in special in scena cameo, „sunt probabil cele mai grozave lucruri pe care le-am avut vreodata”.

„El a continuat literalmente timp de 30 de minute si nu vazuse serialul. I-am aratat doar scena in care se indepartau, iar el il tot numea pe Harcourt baietelul blond. Cele mai bune secvente din toate timpurile sunt de la el.”

Ne bucuram sa vedem ca lumea de Peacemaker cimentandu-se si mai mult in mitologia mai larga a Ligii Dreptatii si implicatiile hilare a ceea ce ar putea insemna asta pentru viitorul francizei, in ciuda unor absente notabile de cameo, cum ar fi Henry Cavill in rolul Omului de Otel, Cyborg-ul lui Ray Fisher sau Batman.

Urmariti Peacemaker episodul opt pe HBO Max acum.

Similar Posts