James Gunn explica ce au John Cena si Dave Bautista si nu au ceilalti

James Gunn explica ce au John Cena si Dave Bautista si nu au ceilalti

Fotografie realizata de WWE

Dave Bautista a spus foarte clar ca nu vrea sa fie asociat cu fostii rivali din ring Dwayne Johnson si John Cena, in timp ce trioul de vedete WWE se lanseaza in cariere de succes la Hollywood, dar comparatiile sunt inevitabile.

Nu este nevoie de un intreg „sase grade de separare” pentru a-i lega intre ei, drumurile lor respective fiind legate de o serie de coincidente. Cena si Johnson si-au imprumutat amandoi numele pentru Fast & Furious franciza Fast & Furious, in timp ce Bautista a refuzat o abordare din partea Universal pentru a-i masura interesul.

in mod similar, Bautista a devenit un prieten apropiat si colaborator al lui James Gunn dupa ce a fost distribuit in rolul lui Gardienii galaxieiDrax, dar a refuzat un rol in Suicide Squad in favoarea lui Army of the Dead. Cena a sfarsit prin a juca in film in schimb, ceea ce a dus la un spinoff HBO Max pentru personajul sau, care a fost reinnoit pentru un al doilea sezon saptamana trecuta.

intr-un interviu recent cu Vulture, Gunn explica ce l-a atras la specimenele uriase in primul rand si ce aduc atat Cena, cat si Bautista, pe care nimeni altcineva nu il poate reproduce.

„Asa ca vorbesc cu John la microfonul zeului despre ceea ce simte, iar eu vad cum ochii lui se schimba. il vad cum se duce in acest loc incredibil de trist si vulnerabil. Ne dam seama ca acest personaj este un tip care face ceva ce nu vrea sa faca deloc, dar pe care oricum il va face, si anume sa impuste o tanara fata. Cand am vazut acel moment in el, am stiut ca John nu era doar un actor amuzant, motiv pentru care l-am angajat, ci un tip care avea un alt nivel. in acel moment, am stiut ca John avea acel lucru. Este un lucru pe care multi mari actori nu il au si pe care majoritatea luptatorilor deveniti actori nu il au. Dave Bautista o are si el. Acesta este motivul pentru care l-am angajat pentru Gardieni in primul rand.”

Gunn se gaseste acum sa faca saltul intre cei doi luptatori, cineastul filmand in prezent Gardienii Galaxiei Vol. 3 de o parte si de alta a Peacemaker‘s first and second runs, asa ca poate el va fi cel care il va convinge pe Bautista ca impartirea ecranului cu Cena nu este cea mai proasta idee din lume.

Similar Posts