6 Cele mai mari 6 lucruri gresite cu Peacemaker

James Gunn dezvaluie momentul care a dus la crearea serialelor TV

Cand scenaristul si regizorul James Gunn filma The Suicide Squad, el nu stia ca va conduce serialul spinoff DC Peacemaker pana la un moment dat. si, dupa cum a declarat Gunn pentru Vulture, a fost vorba despre ochii lui John Cena.

Gunn l-a prezentat pe Peacemaker al lui Cena in The Suicide Squad ca un raufacator fara scrupule, gata sa faca tot ce trebuie pentru a mentine pacea, inclusiv sa ucida oameni nevinovati. Acest cod moral paradoxal a fost explorat in amanunt in seria solo a antieroului, care se ocupa de copilaria lui Peacemaker si ii permite personajului sa creasca si sa se imbunatateasca ca fiinta umana. Bineinteles, toate acestea nu ar fi fost posibile daca Gunn nu ar fi crezut ca exista ceva mai profund de explorat in acest personaj, iar realizarea a venit abia cand regizorul filma o anumita scena din The Suicide Squad. Dupa cum povesteste Gunn:

„Exista un moment cu adevarat specific cu mine si John la care pot urmari originea acestui spectacol. Este vorba de momentul in The Suicide Squad in care Peacemaker tine arma indreptata spre Ratcatcher 2 [Cleo Cazo] si este pe cale sa o ucida. Am facut un prim-plan strans al ochilor lui. Pe platou, sunt mereu la microfon si vorbesc peste tot in timp ce filmam. Asa ca vorbesc cu John la God Mic despre ceea ce simte, si vad cum ochii lui se schimba. il vad cum se duce intr-un loc incredibil de trist si vulnerabil. Ne dam seama ca acest personaj este un tip care face ceva ce nu vrea sa faca deloc, dar pe care va face oricum, si anume sa impuste o tanara fata.”

Pe langa faptul ca i-a oferit lui Gunn o revelatie despre psihicul lui Peacemaker, scena l-a ajutat pe regizor sa isi dea seama cum Cena poate juca un personaj complex si cu multe straturi, chiar si atunci cand i se ofera un timp limitat de ecran:

„Cand am vazut acel moment in el, am stiut ca John nu era doar un actor care era amuzant, motiv pentru care l-am angajat, ci un tip care avea acest alt strat. in acel moment, am stiut ca John are acel lucru. Este un lucru pe care multi actori mari nu il au si pe care majoritatea luptatorilor deveniti actori nu il au. si Dave Bautista o are. Acesta este motivul pentru care l-am angajat pentru Gardienii [of the Galaxy] in primul rand. O mare parte din dorinta mea de a face Peacemaker a fost sa sculptez toate celelalte lucruri, toate jongleriile si distractiile pe care le face John, si sa ma concentrez pe acel sector vulnerabil.”

Gunn a confirmat deja ca unul dintre personajele din serial se va intoarce pentru o mare lansare cinematografica DC, plasand Peacemaker chiar in mijlocul DCEU. Succesul seriei a asigurat si succesul Peacemaker va avea un al doilea sezon pe HBO Max. in afara de asta, cineastul lucreaza la un alt proiect TV pentru DC, un misterios The Suicide Squad spinoff. Gunn a declarat anterior ca experienta sa de lucru la Peacemaker a fost atat de satisfacatoare incat se gandeste sa produca doar pentru televiziune dupa ce va incheia Guardians of the Galaxy Vol. 3. Asadar, parteneriatul sau cu DC ar putea dura multi ani de acum incolo.

Cum au pregatit finalul „Peacemaker” si acele cameo-uri pentru sezonul 2

Poate deveni un raufacator un erou?

Similar Posts