Jack Quaid se alatura distributiei urmatorului film al lui Christopher Nolan

Jack Quaid se alatura distributiei urmatorului film al lui Christopher Nolan

Cinefilii sunt fixati pe toate viitoarele lansari cinematografice din 2022, dar una dintre lansarile din 2023 care prinde contur in prezent este urmatorul film al lui Christopher Nolan, Oppenheimer. Viitorul film care relateaza despre crearea bombei atomice a adunat o lista de distributie stivuita, iar un alt membru tocmai s-a alaturat: Deadline raporteaza ca The Boys Jack Quaid a semnat pentru film intr-un rol nedezvaluit.

Quaid se alatura unei distributii de vedete care ii include pe Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett si Cillian Murphy, acesta din urma interpretand personajul principal, J. Robert Oppenheimer, omul de stiinta care a condus Proiectul Manhattan si a dezvoltat stiinta din spatele bombei atomice. Bazat pe cartea castigatoare a premiului Pulitzer American Prometheus: Triumful si tragedia lui J. Robert Oppenheimer de Kai Bird si regretatul Martin J. Sherwin, filmul este produs de Nolan si Emma Thomas, impreuna cu Charles Rovan de la Atlas Entertainment.

Quaid a fost o stea in ascensiune la Hollywood, cu rolurile sale din serialul de succes Amazon The Boys, care intra in cel de-al treilea sezon, si in serialul de animatie Star Trek: Punti inferioare. El a aparut in filme precum Plus One, filmul lui Steven Soderbergh Logan Lucky, Rampagesi serialul HBO Vinyl. Cu toate acestea, cel mai recent rol al sau este Richie in SCREAM opus Melissei Barrera a fost cel mai popular personaj al sau de pana acum, filmul inca face ravagii (ha!) in box office la o luna de la lansarea initiala, castigand pana acum peste 120 de milioane de dolari in box office-ul mondial, iar gama pe care Quaid a aratat-o in acest sequel horror s-ar putea sa fi atras atentia lui Nolan.

Oricare ar fi cazul, va fi interesant de vazut ce rol joaca Quaid in film si cum se va potrivi cu acest ansamblu de vedete. Oppenheimer vine exclusiv in cinematografe pe 21 iulie 2023, ceea ce reprezinta un loc normal pentru un film al lui Nolan. in trecut, filmele sale precum The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Inception, si Dunkirk toate lansate in jurul aceleiasi date de vara. Aceasta data de lansare va veni, de asemenea, cu doar doua saptamani inainte de aniversarea caderii bombei de la Hiroshima. Pentru toate noutatile despre Oppenheimer, ramaneti cu Collider

Adaptarea cinematografica a filmului ‘BioShock’ se intampla in sfarsit, de data aceasta de la Netflix

Dupa mai multe inceputuri false, streamingul a salvat „BioShock” de la inec.

Similar Posts