J.K. Simmons prezinta dinamica familiei Batgirl

J.K. Simmons prezinta dinamica familiei Batgirl, fidela benzilor desenate

J.K. Simmons a sugerat o dinamica a familiei Gordon in serialul „Batgirl”. Batgirl in filmul Batgirl. Dupa ce a debutat ca aliat al lui Batman in fortele de ordine in Justice League, a Whiplash starul se intoarce in rolul comisarului Jim Gordon in viitoarea productie HBO Max.

Dupa cum stiu fanii lui Batman, filmul o va introduce pentru prima data in DCEU pe fiica sa de pe ecran, Barbara Gordon, eroina iconica fiind interpretata de in inaltimi Leslie Grace, o vedeta de mare succes. Ne putem astepta ca clanul Gordon sa fie descris aproape de modul in care sunt in materialul sursa. Cel putin, asa lasa sa se inteleaga Simmons intr-un nou interviu. in cadrul unei discutii ample cu Variety, actorul nominalizat la Oscar a recapitulat cum se integreaza Jim in acest film, in calitate de tata iubitor al personajului principal.

‘Comisarul Gordon, fostul detectiv Gordon, este tatal Barbarei Gordon; ei bine, de asemenea, sotul Barbarei Gordon, devine putin confuz. Pe cea mai tanara o numim ‘Babs’ sau ‘Bugs’, iar ea devine Batgirl. Sper ca nu a fost un spoiler, scaunul meu nu s-a electrizat, asa ca cred ca am voie sa spun asta.”

Simmons se refera la faptul ca Barbara a fost numita dupa mama ei, care, dupa cum se pare, ar putea fi inca fericita casatorita cu Jim in aceasta continuitate. Ceea ce reprezinta o schimbare, deoarece casnicia familiei Gordon nu este adesea una linistita. Babs Snr. a devenit chiar un supervillain al Gotham serial TV, in care a fost interpretata de Erin Richards. inca nu stim cine va prelua rolul in Batgirl,

Ceea ce fanii asteapta sa afle acum, este daca fratele lui Babs, James Gordon Jr. va aparea si el in film. El a aparut anterior in Batman Begins, in interpretarea lui Game of Thrones‘ Jack Gleeson. in benzile desenate, James creste si devine un criminal in serie, ceea ce l-ar putea face un antagonist excelent pentru justitiarul lui Grace. S-ar putea insa sa nu fie loc pentru el in acest film, avand in vedere ca personajul Firefly al lui Brendan Fraser este personajul negativ principal. Poate in continuarea filmului!

Batgirl urmeaza sa ajunga la HBO Max candva la sfarsitul anului 2022.

Similar Posts