Interviu cu un vampir dezvaluie primele imagini din adaptarea AMC+ pentru TV Show

Interviu cu un vampir dezvaluie primele imagini din adaptarea AMC+ pentru TV Show

AMC+ tocmai a publicat un nou clip din noua lor adaptare televizata a romanului lui Anne Rice, de Anne Rice, care urmeaza sa fie difuzata la televiziune. Interview with the Vampire, care ne ofera o privire asupra unei noi versiuni a antieroului vampir Lestat, intr-o noua infatisare sangeroasa corespunzatoare. Noul clip a fost lansat impreuna cu un potpuriu de alte clipuri de la emisiuni AMC noi, care revin si clasice, toate afisate impreuna ca parte a listei de proiecte AMC+ din 2022.

Noul Interviu cu un vampir a fost foarte asteptat, deoarece reinnoieste o franciza care a adunat un public avid atat din romanul original, cat si din adaptarile sale cinematografice. Romanul a fost lansat initial in 1976 si a fost romanul de debut al lui Rice, introducand lumea intr-o serie de vampiri de lunga durata care a revolutionat genul si a oferit publicului si pe indragitul si vicleanul Lestat. O adaptare cinematografica a fost lansata in 1994, cu Brad Pitt si Tom Cruise, care a devenit rapid un clasic al subgenului supranatural.

Viitorul serial de la AMC il are in rolul lui Lestat pe Sam Reid, iar Jacob Anderson, care l-a interpretat anterior pe Grey Worm, preferatul fanilor, in Game of Thrones, in rolul lui Louis, si Bailey Bass in rolul Claudiei, intr-un prim sezon format din sapte episoade. Noul look pare adecvat de sangeros, aratandu-l pe Reid acoperit de sangele unei victime nefericite, in timp ce il sperie pe Louis al lui Anderson pe jumatate – si poate si pe restul drumului.

impreuna cu Interviu cu un vampir noul promo de la AMC+ include si alte cateva imagini cu seriale noi si cu seriale care continua. Promo-ul a prezentat, de asemenea, sezonul final al serialului Killing Eve, alaturi de noile emisiuni Tales of the Walking Dead, The Dirty Black Bag, si 61st Street. in plus, promo-ul a prezentat, de asemenea, noi imagini din mult asteptatul sezon final al serialului Better Call Saul.

Noul Interview with the Vampire va urma o intriga similara atat cu cea a filmului din 1994, cat si cu cea a romanului din 1976, spunand povestea trioului de vampiri Louis de Pointe, Lestat De Lioncourt si a tinerei vampir Claudia. Serialul este produs in mod executiv de producatorul premiat Mark Johnson, care a lucrat si la Breaking Bad, Better Call Saul si Better Call Saul, si Halt and Catch Fire. Producator executiv este si creatorul serialului si showrunnerul Rolin Jones, care a lucrat la Perry Mason si Friday Night Lights. Christopher Rice si regretata Anne Rice au fost, de asemenea, producatori executivi.

Implicarea familiei Rice in acest proiect este cu siguranta un semn incurajator pentru noul serial. Cu o proprietate atat de iubita precum Interviu cu un vampir, exista intotdeauna riscul de a-i indeparta pe cei care iubesc seria. Implicarea lui Anne Rice, inainte de moartea ei la sfarsitul anului trecut, pare sa indice ca noul proiect va lucra pentru a-i onora scrierile si mostenirea. Noul serial va fi disponibil atat pe AMC, cat si pe AMC+ in cursul acestui an.

Vedeti mai jos promo-ul complet:

10 filme de groaza plasate in secolul al XIX-lea pe care sa le urmariti inainte de „The Cursed

Erau, sincer, prea multi vampiri in vremurile de odinioara.

Similar Posts