Internetul este innebunit dupa noul film de groaza al lui Jordan Peele

Internetul este innebunit dupa noul film de groaza al lui Jordan Peele, Nope

Emma McIntyre / Getty Images

Super Bowl-ul de aseara a avut un spectacol ucigator de pauza plin de priviri proaspete la Moon Knight si Doctor Strange in Multiversul nebuniei, un spot TV pentru Jurassic World Dominion, precum si primul trailer impresionant pentru megabucks-ul Amazon Stapanul inelelor prequel al serialului de succes al regilor. De asemenea, niste tipi au dat putin cu piciorul intr-o minge de fotbal.

Dar ceea ce a intors cu adevarat capetele este prima imagine completa a noului film de groaza al lui Jordan Peele, Nope. Judecand dupa reactia intens pozitiva de pe retelele de socializare, s-ar putea sa fi furat spectacolul.

Trailerul indica faptul ca vom vedea OZN-uri terorizand o ferma de cai, desi stiind Get Out si Noi, este posibil sa se intample in secret lucruri mult mai ciudate. Oricum ar fi, a facut furori pe internet. Eternals Kumail Nanjiani a spus succint:

Alte reactii au fost la fel de pozitive. Iata o selectie de pe Twitter:

Mi-am entuziasmat bunica de 85 de ani si rahat!

Atat Get Out si Us au fost succese uriase pentru Blumhouse, desi ambele au aterizat in iarna si primavara lui 2017 si, respectiv, 2019. Se pare ca studioul are ambitii mai mari pentru Nope, deoarece 22 iulie este chiar in mijlocul sezonului de blockbustere. Daca acesta este un indiciu ca va fi mai mare decat proiectele sale anterioare este o presupunere a oricui, desi privirile la primul contact din trailer indica faptul ca ceva mare se apropie de Pamant.

Cu toata gama de talente din spatele si din fata camerei de filmat, Nope pare a fi un succes sigur. Speram ca se va ridica la nivelul asteptarilor foarte mari.

Similar Posts