Internetul dezbate daca James Gunn ar trebui sa faca o Liga a Dreptatii

Internetul dezbate daca James Gunn ar trebui sa faca o Liga a Dreptatii

via Warner Bros.

Desi a inceput ca un improbabil spinoff din Brigada sinucigasa pe care nimeni nu si-l dorea cu adevarat, Peacemaker s-a dovedit a fi una dintre cele mai placute intrari din DCEU pana in prezent. Este atat de popular online incat a fost declarat chiar cel mai mare serial de streaming al ultimelor saptamani, devansandu-l pe The Book of Boba Fett. Braconajul scenaristului/regizorului James Gunn de la Marvel s-a dovedit a fi o miscare castigatoare din partea Warner Bros. asadar, asa ca puteti paria ca va face multe alte proiecte DC in viitor.

Unii oameni sunt de acord.

James Gunn poate regiza orice film cu supereroi, acest om inca nu a dezamagit, daca nu cumva acest tip continua sa ma impresioneze. De indata ce am vazut ca James Gunn regizeaza Peacemaker, mi-am dat seama ca va fi grozav https://t.co/cvyIBTSIqD

Altii… nu atat de mult.

Iar unii vor doar sa vada cum arde lumea.

Deloc surprinzator, multi ii raman inca loiali lui Zack Snyder.

Nu, Snyder trebuie sa-si termine mai intai povestea.

O multime de oameni, chiar si cei care sunt fanatici ai lui Gunn, considera insa ca talentele sale sunt mai bine folosite pentru personaje mai obscure.

Nu. Personal, cred ca Gunn exceleaza in a lua personaje obscure si a le ridica la rang de nume cunoscute, realizand in acelasi timp un produs grozav din ele. Sunt sigur ca ar face o treaba excelenta cu un film JL, dar cred ca s-ar descurca mai bine cu personaje necunoscute.

Poate AquamanJames Wan ar trebui sa se ocupe de acest proiect?

James Wan ar trebui sa regizeze urmatorul film JL

Asta da idee!

La fel de mult cum amestecul de umor ireverentios si inima subiacenta caracteristic lui Gunn a ajutat la revitalizarea DCEU prin Brigada sinucigasilor si Peacemaker, probabil ca nu este persoana potrivita pentru a se ocupa de Liga Dreptatii, avand in vedere ca ii place sa faca haz de necaz pe seama actorilor de top. Totusi, atata timp cat WB continua sa ii ofere ocazia de a-si face treaba si de a transforma eroi obscuri din benzile desenate in favoriti ai fanilor, vom fi fericiti.

Similar Posts