Insula Iubirii sezonul 4 si 5 a fost reinnoit pe Peacock

Insula Iubirii sezonul 4 si 5 a fost reinnoit pe Peacock

Pregatiti-va insularii, urmeaza sa devina foarte sexy pe Peacock. Serviciul de streaming tocmai a comandat doua noi sezoane ale serialului de succes de reality dating si competitie Insula Iubirii. Peacock spera ca serialul iconic va ajuta la ancorarea listei sale de programe de vara, in timp ce un nou grup de insularii sexy cauta „dragostea californiana toata vara”.

Insula Iubirii a inceput ca un joc de dating britanic in 2015, urmarind un grup de tineri „insulari” in timp ce se muta impreuna intr-o vila, izolati de lume si sub supraveghere video constanta, pentru a concura pentru dragoste, bani sau ambele. De la prima serie britanica, au fost generate mai multe versiuni internationale, inclusiv una pentru SUA. care a fost difuzat timp de trei sezoane pe CBS, incepand din 2019.

Dar acum, se pare ca al patrulea si al cincilea sezon vor fi difuzate pe Peacock, dupa ceea ce se spune ca ar fi o licitatie extrem de competitiva. Primul sezon pentru Peacock va fi difuzat in aceasta vara, deoarece este filmat simultan in Califonia. Se spune ca mai multe episoade pe saptamana vor fi lansate pe platforma pe durata sezonului. Noul sezon va cuprinde toate jocurile si provocarile sexy pe care fanii francizei le adora si va avea chiar si cateva rasturnari de situatie surprinzatoare pe parcurs. Telespectatorii vor putea, de asemenea, sa participe la noul sezon, avand un cuvant de spus in ceea ce priveste cine ramane si cine pleaca acasa, urmand sa apara mai multe detalii in acest sens. in plus, distributia, calendarul de lansare si detaliile privind locatia de filmare vor fi anuntate la o data ulterioara.

Insula Iubirii va fi produs de ITV Entertainment, o companie ITV America, si se bazeaza pe un format detinut de ITV Studios si Motion Content Group si distribuit de ITV Studios. Despre faptul ca serialul isi va gasi noua casa pe Peacock, David George, CEO al ITV America, spune

„Acesta este cu adevarat un acord fara precedent pentru un brand fara scenariu. Peacock si NBCU sunt casa perfecta pentru Love Island datorita strategiei lor de dezvoltare a serialului, utilizand portofoliul mai mare de televiziune NBCU si alte platforme pentru a ajuta la propulsarea serialului. Aceasta dedicare, impreuna cu un angajament de doua sezoane pe Peacock, a pecetluit intelegerea. Suntem incredibil de entuziasmati sa ridicam serialul prin intermediul unei noi colaborari indraznete.”

Susan Rovner, presedintele Entertainment Content, NBCUniversal Television and Streaming, a declarat urmatoarele

„in timp ce continuam sa facem din Peacock o destinatie pentru programe originale care trebuie vizionate, parteneriatul cu o putere globala precum ITV ne permite sa ne bazam pe formatele lor iubite la nivel international pentru a atrage noi fani pe platforma.”

Vedeti Insula Iubirii cand va ajunge exclusiv pe Peacock in aceasta vara.

‘The Gilded Age’: Taissa Farmiga si Blake Ritson despre relatia dintre personajele lor si despre purtarea acelor costume frumoase

Ei discuta, de asemenea, despre locul personajelor lor in familiile lor respective si despre ce se ascunde in spatele interesului lui Oscar pentru Gladys.

Similar Posts