Inelele de Putere Numele personajelor dezvaluite

Inelele de Putere Numele personajelor dezvaluite

Recent, The Stapanul Inelelor fanii care au asteptat cu nerabdare sa apara mai multe informatii despre serial au avut de ce sa se distreze recent cu toate imaginile de tip first-look care au fost dezvaluite si care infatiseaza unele dintre personajele principale care vor aparea in viitorul serial TV produs de Amazon Lord of the Rings (Stapanul inelelor): The Rings of Power. Iar acum, au fost dezvaluite si numele acestor personaje.

Avand loc cu o mie de ani inainte de evenimentele epice din Stapanul Inelelor trilogie, The Rings of Power se concentreaza pe mai multe povesti si perspective, una dintre cele principale fiind cea a unei Galadriel mult mai tinere si mai indraznete, interpretata in filmele lui Peter Jackson de actrita Cate Blanchett, laureata a premiului Oscar. Serialul va include 22 de vedete care interpreteaza fiecare rasa din Pamantul de Mijloc, de la pitici la elfi si oameni. Unele dintre aceste 22 de personaje vor fi cunoscute celor familiarizati cu trilogia, in timp ce altele vor fi complet noi si originale. sapte dintre aceste 22 de roluri corespund unor perspective pe care le vom urmari mai indeaproape.

Aceste sapte personaje au fiecare un poster unic al mainilor lor, cele mai multe dintre ele tinand in mana armele respective: un ciocan mare, pumnale, sabii, o sageata si o secera. Este evident ca acestia vor fi principalii actori ai naratiunii. Acesti sapte sunt Printul Durin IV, interpretat de Owain Arthur, Printesa Disa, interpretata de Sophia Nomvete, Elrond, interpretat de Robert Aramayo, Galadriel, interpretata de Morfydd Clark, Arondir, interpretat de Ismael Cruz Cordova, Bronwyn, interpretata de Nazanin Boniadi, si Halbrand, interpretat de Charlie Vickers.

Aceasta este intrebarea care ramane de vazut, dar, deocamdata, fanii trebuie sa fie cu siguranta multumiti de toate noile informatii si imagini care au aparut in ultima vreme. Mult asteptatul prequel al indragitei povesti fantastice va avea premiera pe Prime Video pe 2 septembrie.

Afisul ScreenX al filmului ‘The Batman’ evidentiaza relatia dintre Batman si Catwoman

inca o zi, inca un poster superb cu Batman.

Similar Posts