incarcati imaginile sezonului 2 prezinta bebelusi virtuali si caini vorbitori

incarcati imaginile sezonului 2 prezinta bebelusi virtuali si caini vorbitori

Al doilea sezon al serialului futurist de la Prime Video incarcati este aproape aici, iar noile imagini ale serialului prezinta cateva actualizari bizare pe care viata virtuala de dupa moarte le va primi in continuare. Dezvoltat de The Office si Parks and Recreation Greg Daniels, incarcati isi imagineaza un viitor in care cei bogati pot trai pentru totdeauna in paradisuri virtuale, iar noile imagini din sezonul 2 arata cum serialul va impinge conceptul in directii noi si bizare.

Upload urmareste aventurile tanarului dezvoltator de aplicatii Nathan Brown (Robbie Amell), care ajunge sa fie incarcat intr-o viata de apoi luxoasa datorita iubitei sale superficiale, dar bogate, pe nume Ingrid (Allega Edwards). Acolo, o intalneste pe ingerul sau Nora (Andy Allo), care este doar o reprezentanta a serviciului clienti. Nathan si Nora se indragostesc unul de celalalt, ceea ce pune in pericol supravietuirea tanarului, deoarece depinde de iubita sa pentru a continua sa plateasca facturile paradisului. Sezonul 1 se incheie cu Ingrid renuntand la viata ei si incarcandu-si creierul pentru a fi alaturi de iubitul ei pentru totdeauna.

incarcare‘s Season 2’s Season 2 o aduce pe Ingrid in viata de apoi si, dupa cum se pare, imaginile prezinta si modul in care Aleesha (Zainab Johnson) va lucra mai aproape de Nathan in urmatorul sezon, deoarece isi asuma sarcina de a fi manipulatorul lui Ingrid. intr-una dintre imagini, Ingrid vorbeste chiar cu un caine alb, care este de fapt Aleesha deghizata. Imaginile ne ofera, de asemenea, o privire mai atenta la „prototykes”, bebelusi digitali deformati, livrati de tipul A.I. (Owen Daniels) pentru a-i ajuta pe oamenii bogati sa gaseasca un sens intr-un paradis in care totul poate fi cumparat. in cele din urma, noile imagini ne-o arata pe Nora in timp ce se ascunde alaturi de grupul de rebeli anti-tehnologici „The Ludds”, dupa ce a fost luata in vizor de cei care l-au ucis pe Nathan pentru a prelua controlul asupra creatiilor sale de aplicatii.

incarcati este produsa de creatorul Daniels, care este, de asemenea, producator executiv alaturi de Howard Klein. Upload sezonul 2 ii mai are in rolurile principale pe Kevin Bigley, in rolul lui Luke, Josh Banday, in rolul lui Ivan, si Andrea Rosen, in rolul lui Lucy.

Primul sezon al serialului Upload este disponibil in acest moment pe Prime Video, iar cel de-al doilea sezon, format din sapte episoade, va avea premiera pe 11 martie. Vedeti noile imagini de mai jos:

Iata Upload‘s oficial pentru sezonul doi:

in Upload sezonul doi, Nathan se afla la o rascruce in viata lui (dupa)… fosta lui iubita Ingrid a sosit pe neasteptate la Lakeview in speranta de a-si consolida relatia, dar inima lui inca tanjeste in secret dupa ingerul sau de la serviciul clienti, Nora. intre timp, Nora a disparut din retea si este implicata in grupul rebel anti-tehnologic „The Ludds”. Sezonul al doilea este plin de noi concepte din viitorul apropiat, inclusiv cel mai nou program digital pentru bebelusi din Lakeview, numit „prototykes”, si alte imagini satirice ale progreselor tehnologice si ale durerilor de cap ce vor urma.

Videoclipul recapitulativ al sezonului 1 din „Upload” a fost lansat inainte de premiera sezonului 2

E timpul sa ne intoarcem in viata de apoi capitalista!

Similar Posts