inapoi in viitor poate ca nu va avea parte de un reboot

inapoi in viitor poate ca nu va avea parte de un reboot, dar DeLorean-ul da

Desi multi clasici de la Hollywood au intrat in masina de reboot, Back To The Future a evitat cu totul aceasta capcana. Cu toate acestea, doar pentru ca producatorul Frank Marshall insista ca nu vom mai vedea niciodata o alta intrare in aceasta serie de filme, asta nu inseamna ca nu exista loc pentru a moderniza mostenirea lui Doc Brown si a lui Marty McFly. in timp ce clasicul SF nu va avea parte de un reboot prea curand, legendarul automobil DeLorean este pe cale sa fie adus in secolul 21.

Anuntata recent pe Twitter, o versiune nou-nouta a masinii care i-a trimis pe temerarii nostri calatori in timp prin trecut, prezent si viitor este pe drum. Chiar mai bine, noul si imbunatatitul DeLorean nu va avea nevoie de un domn. Fuziune sau condensator de flux pentru a se mentine pe drum. Nu, dragi prieteni, acest model este complet electric si va debuta in cursul anului! Aruncati o privire la teasingul oficial al companiei pentru viitor, prezentat mai jos:

Vezi mai multe

Acestea sunt cu siguranta usile care i-au dat peste nas lui Biff Tannen in Tangent 1985 si se pare ca ne asteapta cateva surprize. in timp ce portalurile catre luxul de condus arata la fel, nu avem o privire asupra pachetului total pe care il ofera aceasta noua masina. Chiar si Doc Brown al lui Christopher Lloyd, care si-a dat seama cum functioneaza calatoriile in timp si ne-a avertizat pe toti sa nu stim prea multe despre viitorul nostru, ar cere mai multe detalii chiar acum.

O masina a timpului legendara inca de la debutul sau din 1985, DeLorean din inapoi in viitor este emblematica din multe motive in culisele filmului. O parte din aceasta mostenire se datoreaza faptului ca, pana cand masina de vis SF a lui John DeLorean a ajuns pe ecran, aceasta nu mai era produsa de cativa ani. Cu si mai multe povesti nebunesti in jurul acestui vehicul de deplasare temporala, a existat chiar si o oferta nereusita de a scoate masina din film.

Este greu de imaginat o alta masina care sa serveasca drept mijloc de transport pentru eroul adolescent iconic al lui Michael J. Fox. intr-o alta linie temporala, i-am fi putut urmari pe cei doi conducand un Ford Mustang, deoarece acesta a fost inlocuitorul propus. La fel cum sarbatorim inca o masina electrica care se foloseste de nostalgia cinematografica pentru a face furori, putem comemora aceasta scena din istoria filmului care a dus la o alta masina de vis pe strazile viitorului:

Noul bebelus al companiei DeLorean Motor Company este inca in mare parte ascuns, cu un debut in 2022 asteptand in culise. intre timp, tot ce putem face este sa presupunem ca cantam intr-un riff de blues in Si, sa urmarim schimbarile si sa incercam sa tinem pasul cu ceea ce urmeaza. Asta inseamna ca vom verifica lansarile de filme din 2022, in timp ce, de asemenea, ne gandim serios la o precomanda.

Similar Posts