inapoi in viitor 2 DeLorean primeste o replica ultradetaliata de la Hot Toys

inapoi in viitor 2 DeLorean primeste o replica ultradetaliata de la Hot Toys

Capul sus inapoi in viitor Hot Toys lanseaza cea mai buna piesa de colectie pentru aventurile tale de calatorie in timp: o replica la scara 1/6 a emblematicei masini a timpului DeLorean. Iar pentru acest transport mobil in spatiu-timp, nu vei avea nevoie de drumuri.

Noua piesa de colectie este direct din Back to the Future Part II, in care perechea clasica de calatori in timp Marty McFly, interpretat de Michael J. Fox, si Dr. Emmett Brown, interpretat de Christopher Lloyd, isi folosesc masina timpului DeLorean pentru a-l salva pe viitorul fiu al lui Marty de pericol, doar pentru a se intoarce si a gasi propria linie temporala oribil de alterata. Noul accesoriu de colectie DeLorean Time Machine Sixth Scale Collectible Figure Accessory de la Hot Toys prezinta aceasta piesa emblematica din istoria filmului cu detalii incredibile si fidelitate fata de vehiculul original si dispune de roti pliabile pentru a trece vehiculul in modul de plutire.

Modelul la scara a fost realizat cu detalii impresionante si cu o manopera de neegalat, vehiculul de colectie fidel filmului masoara 28,34 inci, sau 72 de centimetri lungime. Modelul dispune, de asemenea, de mai multe puncte de iluminare cu LED-uri pe exterior si in cadrul comenzilor din interior. De asemenea, prezinta usile cu aripi de pescarus caracteristice modelului DeLorean, care se deschid. in plus, modelul are roti pliabile pentru modul de zbor in aer liber si prezinta cabluri si fire cu aspect realist pe exteriorul vehiculului. Modelul prezinta, de asemenea, o recreare a puntii motorului si a comenzilor cabinei masinii timpului. De asemenea, este special conceput pentru a reproduce efectul de plutire al masinii timpului DeLorean. in plus, modelul este dimensionat pentru a se potrivi cu modelele asortate ale lui Marty McFly si Doc Brown.

ELATED: Cele mai bune 15 filme cu calatorii in timp realizate vreodata, clasate

Acesta este doar unul dintre cele cateva noi modele Hot Toy inapoi in viitor replici disponibile acum pentru precomanda, fiecare dintre acestea prezentand imagini iconice din franciza, de la hoverboardul lui Marty la Doc si Marty la turnul cu ceas. Cu toate acestea, cel mai iconic dintre acestea este si va fi intotdeauna DeLorean, un vehicul care a devenit sinonim cu filmul si care este el insusi un pic de colectie, avand in vedere ca doar aproximativ 9.000 au fost fabricate si doar 6.500 supravietuiesc acum, masina, un produs al unei companii auto falimentare, este acum sinonima atat cu anii ’80, cat si cu calatoria in timp realizata exact cu 88 de mile pe ora.

Modelul este acum disponibil pentru precomanda pe site-ul Sideshow. Are un pret de 825 de dolari si este esential pentru orice colectionar de Back to the Future merchandise. Cu siguranta va va costa mai putin decat un act DeLorean real. Priviti imaginile de mai jos:

Cele mai bune episoade din Cad Bane din „Star Wars: Clone Wars” de urmarit

Vrei sa afli mai multe despre faimosul vanator de recompense Cad Bane? Vezi aceste episoade din Star Wars: Razboiul Clonelor pentru a te satura!

Similar Posts