in sfarsit stim cand se asteapta sa iasa John Krasinskis A Quiet Place 3

in sfarsit stim cand se asteapta sa iasa John Krasinskis A Quiet Place 3, si imi vine sa tip

Primavara trecuta, am fost in sfarsit onorati cu continuarea hitului horror al lui John Krasinski A Quiet Place, si a dovedit ca exista un public urias investit in aceasta lume invadata de extraterestrii tacuti. De atunci s-a vorbit despre A Quiet Place III care sa se concretizeze pentru a finaliza arcul axat pe supravietuirea familiei Abbott. Acum am aflat ca cel de-al treilea Un loc linistit film se va intampla in mod oficial, dar fiti pregatiti, deoarece anul de lansare preconizat este greu de auzit.

John Krasinski a anuntat marti ca in prezent dezvolta A Quiet Place III si se asteapta ca filmul sa ajunga in cinematografe in 2025, in timpul Zilei Investitorilor ViacomCBS (via Deadline). Pentru a pune acest lucru in perspectiva, fanii vor trebui sa astepte patru ani intre a doua si a treia parte a francizei horror.

Cand a venit vorba de asteptarea intre A Quiet Place si A Quiet Place Part II, timpul de asteptare a fost de trei ani si asta din cauza unei intarzieri de lansare de un an intreg pusa in miscare de pandemia COVID-19. Marea amanare pare sa se datoreze faptului ca John Krasinski a semnat pentru a regiza un film cu The Office Steve Carell, care se numeste IF luna trecuta. Filmul se bazeaza pe o idee originala a lui Krasinski, pe care o va scrie si produce.

IF, care ii va avea in distributie si pe Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge si Fiona Shaw, va aparea in noiembrie 2023. Chiar daca John Krasinski isi ia o pauza de la A Quiet Place cu IF inainte de a livra cel de-al treilea film al sau in 2025, exista A Quiet Place si un spinoff care va aparea intre timp. Porc‘s Michael Sarnoski scrie/regizeaza un film plasat in universul filmelor de groaza si este asteptat sa fie lansat pe 22 septembrie 2023.

The Quiet Place spinoff-ul este in lucru de mult mai mult timp decat A Quiet Place 3, insa a intampinat un esec la sfarsitul anului trecut, cand scenaristul/regizorul planificat, Jeff Nichols, a parasit proiectul pentru a aborda un alt film SF pentru studioul francizei, Paramount. in acest moment, nu este clar cum se integreaza spinoff-ul in cronologia povestii principale si daca va avea repercusiuni asupra povestii lui A Quiet Place III.В 

in timp ce este cu siguranta interesant sa vedem pe John Krasinski in rolul lui A Quiet Place continua sa isi gaseasca un loc printre viitoarele filme de groaza de la Hollywood, mai ales avand in vedere ca este una dintre putinele francize cu totul originale care au aparut in ultimii ani. Faptul ca lui John Krasinski i se acorda urmatorii trei ani pentru a face un mare A Quiet Place filmul este, bineinteles, interesant, dar copiii lui Abbott vor fi practic adulti pana atunci, iar timpul de asteptare pentru acest film pare sa fie la distanta de veacuri. Cu toate acestea, notati-va in calendare 2023 si 2025 pentru urmatorul Un loc linistit filme!

Similar Posts