IMAX extinde streamingul concertului Donda al lui Kanye Wests la 60 de locatii

IMAX extinde streamingul concertului Donda al lui Kanye Wests la 60 de locatii

Evenimentul va fi difuzat in aceasta seara in cinematografele IMAX din toata tara.

IMAX a anuntat ca, datorita cererii populare, va extinde difuzarea in cinematografe, in aceasta seara, a concertului lui Kanye West din Miami. Concertul lui West, care va avea loc in aceasta seara la ora 21:00 ET la loanDepot Park Stadium, va cuprinde un set format in mare parte din albumul sau Donda 2, care ar fi trebuit sa fie lansat astazi. Concertul va fi transmis in direct in saizeci de cinematografe IMAX din intreaga tara, ca un eveniment de o singura noapte, si este pentru prima data cand Donda 2 va fi interpretat live. Acest anunt a urmat lansarii initiale a vanzarilor de bilete pentru eveniment pe site-ul IMAX.

Megan Colligan, presedinte al IMAX Entertainment, a vorbit despre eveniment, spunand: „Kanye este unul dintre cei mai ambitiosi si revolutionari artisti ai timpului nostru si suntem recunoscatori pentru oportunitatea de a impartasi din nou geniul sau cu fanii sai loiali din intreaga tara. IMAX este o platforma globala pentru divertisment si pentru fandarile din toate timpurile, iar aceasta noua experienta este inca un exemplu al modului in care impingem inainte limitele experientei IMAX”.

Evenimentul de astazi urmeaza dupa spectacolul sustinut de West si Drake la LA Coliseum, care a fost transmis simultan in direct in treizeci si sapte de cinematografe IMAX diferite din Statele Unite si Canada. Acest ultim eveniment, care a avut loc in luna decembrie a anului trecut, a fost primul concert live proiectat vreodata in cinematografele IMAX. Evenimentul din decembrie a raportat vanzari mari de bilete, iar fanii multumiti si-au postat experientele pe retelele de socializare, creand si mai mult buzz. Evenimentul din aceasta seara va rula in cinematografe din cincisprezece orase diferite.

Fanii West nu sunt momentan fericiti dupa ce Donda 2 nu a reusit sa apara astazi, asa cum anuntase prin Instagram. West declarase anterior ca singura modalitate de a asculta albumul ar fi achizitionarea unui „stem player” de 200 de dolari, descris ca fiind un dispozitiv portabil de redare a muzicii care suna ca un Walkman modern si care, aparent, permite ascultatorilor sa manipuleze sunetele muzicii in timp ce o asculta. West a inceput sa vanda „stem player” anul trecut. Donda 2 ar fi trebuit sa inceapa sa fie difuzat pe stem player incepand de astazi si, deoarece nu a mai aparut, nu exista nicio confirmare cu privire la data la care albumul va fi lansat sau daca prima data cand va fi ascultat continutul albumului va fi in timpul evenimentului din aceasta seara.

Donda 2 este cel de-al unsprezecelea album de studio al lui West si serveste ca o continuare a albumului de anul trecut Donda. Donda, care a fost lansat in august anul trecut, a avut un mare succes comercial, dar a primit recenzii mixte din partea criticilor. Biletele pentru evenimentul IMAX din aceasta seara pot fi achizitionate prin intermediul site-ului oficial al IMAX.

‘The Crowded Room’ ii adauga in distributie pe Sasha Lane, Christopher Abbott si Emma Laird

Cei trei actori se vor alatura celor anuntati anterior, Tom Holland, Amanda Seyfried si Emmy Rossum.

Similar Posts