Imaginile sezonului 2 din The Wilds saluta un nou grup de supravietuitori

Imaginile sezonului 2 din The Wilds saluta un nou grup de supravietuitori

Prime Video a dezvaluit primele imagini pentru sezonul 2 al serialului The Wilds, serialul de succes despre un grup de fete tinere care supravietuiesc pe o insula esuata dupa un accident de avion suspect. Noile fotografii dezvaluie fetele care se lupta pentru supravietuire in jungla si intampina completarile din distributia sezonului 2, prezentand grupul de baieti care se vor adauga la serialul de supravietuire.

Mai multe imagini ne ofera o noua imagine a fetelor pe care le cunoastem si le iubim, de la cele complet udate de ploaia tropicala si incercand sa ramana in viata in mijlocul junglei in timpul unei nopti mohorate, pana la cele care se imbratiseaza langa foc si cauta raspunsuri. Imaginile sugereaza ca fetele vor continua sa lupte pentru a ramane in viata in timp ce incearca sa scape de situatia lor disperata si sa se intoarca acasa. Acest lucru ar putea fi mai usor de spus decat de facut, deoarece primul sezon al serialului a dezvaluit ca accidentul de avion face de fapt parte dintr-un experiment social despre leadership. Asadar, in timp ce fetele cred ca sunt izolate de restul lumii, ele sunt observate de catre maestrii lor marionete, care vor face tot ce pot pentru a continua sa implanteze discordie in randul grupului.

Imaginile ne ofera, de asemenea, o prima privire asupra baietilor supravietuitori, care trec prin acelasi experiment. Existenta grupului de baieti a fost dezvaluita in momentele finale ale filmului The Wilds primului sezon, iar se asteapta ca sezonul 2 sa exploreze modul in care acest al doilea ansamblu a facut fata acelorasi adversitati ca si echipa fetelor. Asadar, in timp ce continuam sa urmarim aventurile actorilor principali ai serialului, vom avea acum noi subiecti de urmarit in acest experiment ciudat si captivant.

Sezonul 2 din The Wilds va vedea revenirea distributiei principale a grupului de fete, printre care Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James si Sarah Pidgeon. in plus, grupul de baieti care va fi introdus in sezonul 2 il include pe Alex Fitzalan (The Society) in rolul lui Seth Novak, Aidan Laprete in rolul lui Henry Tanaka, Charles Alexander in rolul lui Kirin O’Conner, Miles Gutierrez-Riley in rolul lui Ivan Taylor, Nicholas Coombe (Pants on Fire) in rolul lui Josh Herbert, Reed Shannon in rolul lui Scotty Simms, Tanner Ray Rook (Side Quest) in rolul lui Bo Leonard, si Zack Calderon in rolul lui Rafael Garcia. Pe masura ce serialul face salturi in timp in vietile protagonistilor sai, imaginile de mai jos ne ofera un inainte si un dupa pentru fiecare dintre acesti noi baieti.

The Wilds este creat si produs in mod executiv de Sarah Streicher, alaturi de showrunnerul Amy Harris, regretatul Jamie Tarses de la FanFare, si Dylan Clark si Brian Williams pentru Dylan Clark Productions. Este coprodusa de Amazon Studios si ABC Signature, parte a Disney Television Studios.

Sezonul 2 din The Wilds are premiera exclusiv pe Prime Video de la Amazon pe 6 mai. Vedeti mai jos restul imaginilor first-look, inclusiv imagini inainte si dupa pentru fiecare dintre baieti.

Iata sinopsisul oficial pentru sezonul 2 din The Wilds:

Sezonul doi al serialului The Wilds va continua sa urmareasca chinul chinuitor al unui grup de adolescente esuate pe o insula pustie, iar ele nu au ajuns acolo din intamplare – au fost recrutate in secret intr-un experiment social elaborat. Noul sezon sporeste drama prin dezvaluirea faptului ca fetele nu sunt singurele care sunt studiate… exista un nou set de subiecti, o insula de baieti adolescenti, care trebuie sa lupte si ei pentru supravietuire sub privirea atenta a papusarului experimentului.

„The Wilds”: Mia Healey chiar s-a ras in cap pentru rol?

Healey abordeaza, de asemenea, cerintele din spatele scenei pentru dintii lui Shelby.

Similar Posts