Imaginile din The Staircase ii dezvaluie pe Colin Firth si Toni Collette in rolul familiei Peterson

Imaginile din The Staircase ii dezvaluie pe Colin Firth si Toni Collette in rolul familiei Peterson

in 2001, un incident misterios i-a socat pe locuitorii din Carolina de Nord – si apoi pe restul lumii. Un romancier a sunat la politie pentru a spune ca sotia sa a cazut pe o scara si a murit, iar daca sunteti un fan al serialelor si filmelor cu crime adevarate, veti sti ca in spatele povestii sale se ascunde mult mai mult. Iata ce arata noua serie limitata de la HBO Max. The Staircase (Scara) va relata – investigatia, procesul surprinzator si punerea sub acuzare a lui Michael Peterson, care este interpretat de Colin Firth, laureat al premiului Oscar.

Sotia, Kathleen Peterson, este interpretata de Toni Collette, castigatoare a premiului Emmy, iar una dintre imaginile de la prima vedere dezvaluie cuplul de pe ecran intr-o imbratisare calda. Cum soarta personajului lui Collette este punctul central al povestii, urmeaza sa aflam daca nominalizata la Oscar va aparea in flashback-uri sau daca naratiunea se va juca cu cronologia pentru ca actrita sa fie prezenta in toate cele opt episoade.

Imaginile din premiera dezvaluie, de asemenea, familia extinsa a familiei Peterson, care a fost, de asemenea, un jucator important in proces, deoarece stia despre relatia lui Peterson cu prima sa sotie, fapt care a fost luat in considerare in cele din urma in condamnarea romancierului. Participarea familiei poate sugera, de asemenea, ca Scara va aborda modalitatile prin care rudele trebuie sa faca fata unei anchete de crima care se desfasoara cu un apropiat pe care credeau ca il cunosc. Vorbim despre reuniuni incomode de Ziua Recunostintei si de Craciun.

Aceasta nu este prima data cand povestea lui Michael Peterson este spusa. Un serial Netflix, intitulat de asemenea The Staircase a documentat procesul lui Peterson si detaliile dezvaluite de acuzare pana la condamnarea acestuia. Povestea foarte mediatizata a inspirat, de asemenea, episoade ale unor seriale de televiziune precum Cold Case si Trial and Error, precum si emisiuni despre crime reale precum Dateline si American Justice.

Scara este scrisa de producatorii Antonio Campos (Afterschool) si Maggie Cohn (Narcos: Mexico). Campos regizeaza, de asemenea, majoritatea episoadelor serialului, extinzandu-si experienta in ceea ce priveste povestile legate de crime: a condus episoadele serialului Netflix The Punisher si The Sinner. Campos a mai regizat si Diavolul tot timpul, un film in care joaca Tom Holland si Robert Pattinson.

in afara de Firth si Collette, The Staircase din distributie mai face parte si Michael Stuhlbarg (A Serious Man), Juliette Binoche (Clouds of Sils Maria), Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2), Olivia DeJonge (The Visit), Rosemarie DeWitt (Little Fires Everywhere), Tim Guinee (Inventing Anna), Patrick Schwarzenegger (Midnight Sun), Sophie Turner (Game of Thrones), Vincent Vermignon (Luther), Odessa Young (The Stand), si Parker Posey (Lost in Space).

HBO Max are in premiera The Staircase in aceasta primavara. O data specifica nu a fost inca anuntata de catre streamer.

‘1883’: Seria prequel ‘Yellowstone’ se va extinde pe Paramount+.

Povestea de origine a familiei Dutton este departe de a se incheia.

Similar Posts