Imaginile din The Northman ii arata pe razboinicii Alexander SkarsgArd si Ethan Hawkes

Imaginile din The Northman ii arata pe razboinicii Alexander SkarsgArd si Ethan Hawkes

Regizorul Robert Eggers este pregatit sa dea drumul la The Northman, viitoarea saga de razbunare vikinga pe care a descris-o ca fiind „cel mai de succes film al sau de pana acum”. Eggers a prezentat in premiera patru noi fotografii din film la IGN Fan Fest in aceasta saptamana si a vorbit despre dedicarea sa pentru acuratetea istorica, precum si despre unele inspiratii de design din spatele aparitiilor anumitor personaje.

Cele patru imagini noi ii infatiseaza pe printul viking Amleth al lui Alexander SkarsgArd, pe FjГ¶lnir al lui Claes Bang, pe Ingvar Sigurdsson in rolul Vrajitorului si pe Ethan Hawke in rolul regelui Aurvandil. in The Northman, Amleth porneste intr-o misiune de razbunare dupa ce tatal sau, Regele, este ucis de fratele sau, unchiul lui Amleth, FjГ¶lnir. Primul trailer al filmului a dezvaluit scara sa epica – cea mai mare pe care Eggers a incercat-o pana acum – si actiunea sa curajoasa.

De asemenea, a oferit o mica privire asupra fizicului formidabil al lui SkarsgArd si a inclinatiei personajului sau pentru violenta. Asa cum ar fi trebuit sa se intample: Eggers l-a numit pe Amleth un „berserker” care poate canaliza ferocitatea unui urs. De asemenea, el a dezvaluit ca capul mumificat al Vrajitorului din noul cadru este inspirat de „abilitatile profetice” ale lui Odin.

Eggers a spus ca, desi filmele, in general, nu ar trebui sa fie indatorate acuratetei istorice – a citat filmul lui Francis Ford Coppola Dracula a lui Ford Ford Coppola ca un bun exemplu de film cu un design extraordinar, dar care nu a fost deloc exact din punct de vedere istoric – prefera sa isi inradacineze filmele in fapte:

„[Acuratetea istorica] Nu este deloc importanta pentru realizarea unui film, de fapt. si poti face o poveste de epoca grozava fara sa fii exact – Dracula al lui Coppola este unul dintre cele mai bine concepute filme, dupa parerea mea, dar nu este deloc exact. Dar asta este ceva ce imi place, indiferent de motiv. Ma entuziasmeaza.”

intr-un interviu cu Steve Weintraub de la Collider, Eggers a vorbit despre cum a obtinut parerea expertilor despre istoria pe care urma sa o abordeze in film:

„Am lucrat cu cei mai buni istorici vikingi si arheologi consultanti pentru film si cu multi oameni care fac parte cu totii din comunitatea arheologilor experimentali si a istoriei vii.”

Eggers, desigur, nu este strain de piesele de epoca. El a debutat cu tulburatorul film de groaza The VVitch, si a urmat cu thrillerul psihologic suprarealist The Lighthouse.

Bazat pe o veche saga numita „Printul Amleth din Iutlanda”, care l-a inspirat pe Shakespeare sa scrie Hamlet, Omul Nordului ii mai are in distributie pe Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, BjГ¶rk si Willem Dafoe. Filmul este programat pentru lansarea in cinematografe pe 22 aprilie. Vedeti mai jos noile imagini:

Imagine de la IGN

‘Vikings: Sam Corlett si Leo Suter de la Valhalla vorbesc despre filmarea secventei uriase de actiune de la Podul Londrei si prezinta sezonul 2

Cele doua vedete ale noului serial Netflix dezvaluie, de asemenea, ce ar fi surprins fanii sa afle despre realizarea filmului ‘Vikings: Valhalla”.

Similar Posts