Imaginile din Aquaman 2 il arata pe Jason Momoa pe tronul atlantean

Imaginile din Aquaman 2 il arata pe Jason Momoa pe tronul atlantean

DC Comics si Warner Brothers au o lista de filme foarte impresionanta in 2022, iar una dintre continuarile pe care fanii DC le asteapta cu nerabdare este Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman si Regatul pierdut). in pregatirea pentru Super Bowl din acest weekend, Warner Bros. a publicat un nou sizzle reel care prezinta toate proiectele viitoare, iar in acest nou aspect interesant sunt incluse cateva imagini noi din continuarea supereroului acvatic.

Cele doua imagini noi il infatiseaza pe Arthur Curry/Aquaman al lui Jason Momoa, care arata la fel de epic ca intotdeauna, mai intai in clasica armura aurie si verde de la sfarsitul primului film, stand cu nonsalanta pe tronul sau proaspat dobandit. Cealalta imagine este o alta imagine a noii armuri negre a lui Aquaman, prezentata in imaginile anterioare din film, care se afla pe aceeasi stanca stancoasa din acele imagini.

Se pare, pe baza acestor imagini, ca Arthur exploreaza o parte veche a Imperiului Altantean – „Regatul pierdut” din titlul filmului, care a fost pierdut in timp si uitat de mult timp. stim, de asemenea, ca Black Manta, interpretat de Yahya Abdul-Mateen II, se va intoarce, dorind sa se razbune pe Aquaman, iar in ceea ce-l priveste pe fratele vitreg al eroului nostru subacvatic preferat, Orm, interpretat de Patrick Wilson, se pare ca acesta a avut parte de zile mai bune. Fotografiile anterioare de pe platourile de filmare l-au vazut pe Orm cu barba si abandonat pe o insula, cel mai probabil platind pentru crimele sale din primul film. Recent, cand a vorbit cu Collider, Wilson a ramas tacut in legatura cu continuarea, dar a spus:

Iar apoi povestea este… evident ca nu vom intra in asta. Dar lui James ii place sa aleaga din mintea lui si din benzile desenate si din modul in care introducem anumite elemente. Acele mici momente care chiar… nu stiu, alege unul din secventa gladiatorilor. E o caracatita care canta la tobe. Acum tocilarii de benzi desenate vor spune: „Da, ei bine, e Topo. Haideti, baieti. asta e.” Asa ca aceste mici momente; vor fi mult mai multe astfel de lucruri, cu siguranta.”

Descompunerea trailerului ‘Jurassic World Dominion’: De ce trebuie intotdeauna sa fie mai mare?

Vor cadea oamenii la baza lantului trofic?

Similar Posts