Imaginile de pe setul Batgirl arata Batman-ul lui Michael Keatons

Imaginile de pe setul Batgirl arata Batman-ul lui Michael Keatons

Dupa aproape 30 de ani de la ultima sa aparitie, Batman-ul lui Michael Keaton a ajuns in sfarsit in cele mai recente fotografii de platou pentru HBO Max’s Batgirl. Se zvoneste ca justitiarul veteran va servi drept mentor pentru rolul titular al lui Leslie Grace in rolul lui Barbara Gordon.

Fotografiile de platou au sosit pe Twitter, dezvaluind Batman-ul lui Keaton in costum complet stand eroic de unul singur in mijlocul strazii. O seara tipica pentru Caped Crusader. si, fara sa socheze pe nimeni, Keaton inca arata fantastic in costumul negru si galben dupa atatia ani. in ciuda progreselor in tehnologia de realizare a filmelor cu supereroi, costumul clasic de cauciuc inca rezista testului timpului. Cu toate acestea, sa speram ca miscarile sale in costum sunt semnificativ imbunatatite, dupa ce in filmele lui Tim Burton a parut cam rigid.

Desi detaliile legate de complot raman putine pentru acest proiect, Keaton isi va face aparitia in rolul lui Batman pentru a fi un potential mentor al tanarului justitiar al lui Grace. Este de asteptat ca el sa completeze un rol secundar in film, dar nu este clar daca va avea un timp substantial pe ecran. Batgirl se va afla in primii ani de viata ca supereroina, lucru evident in fotografia oficiala publicata, asa ca nu ar fi socant daca filmul se va baza pe calatoria ei personala inainte de a-l implica puternic pe Batman. Acestea fiind spuse, faptul ca Keaton va imbraca costumul in orice calitate este o perspectiva interesanta.

intre timp, Keaton revine pentru prima data la mantie la sfarsitul acestui an in The Flash intr-o calitate secundara alaturi de Ezra Miller, ceea ce arata clar ca DCEU il va pastra pe Keaton ca principal Cavalerul intunecat. si, desi se pare ca DC/WB intentioneaza sa-l pastreze pe Keaton ca vioara a doua in noile filme, asteptati-va ca universul cinematografic sa-l primeasca cu bratele deschise dupa ce a aparut.The Flash. Lasand la o parte smecheriile multiversului, va fi distractiv sa o vedem pe Batgirl revenind pe marele ecran alaturi de o fata recognoscibila.

Baieti rai pe viata regizorii Adil El Arbi si Bilall Fallah conduc filmul dupa un scenariu de Birds of Prey Christina Hodson. Pe langa Keaton, distributia secundara ii include pe Brendan Fraser in rolul antagonistului Firefly, J.K. Simmons in rolul comisarului Gordon si Ivory Aquino in rolul celei mai bune prietene a Barbarei, Alysia Yeoh. intre timp, Jacob Scipio, Rebecca Front, Corey Johnson si Ethan Kai se alatura filmului in roluri nedezvaluite.

Batgirl va ajunge pe HBO Max in cursul acestui an. Descopera-l pe Batman al lui Keaton in imaginile de mai jos:

‘Black Adam’, ‘Aquaman 2’ si ‘The Flash’ dezvaluie noi imagini in 2022 DC Movies Sizzle Reel

Lista de supereroi din 2022 a Warner Bros. este in centrul atentiei cu noi imagini ale viitoarelor sale lansari.

Similar Posts