Imagini din sezonul 2 al serialului Russian Doll o dezvaluie pe Annie Murphy alaturi de Natasha Lyonne

Imagini din sezonul 2 al serialului Russian Doll o dezvaluie pe Annie Murphy alaturi de Natasha Lyonne

Netflix tocmai a publicat noi imagini pentru viitorul sezon al doilea al serialului de succes Russian Doll. Noile fotografii o arata pe Natasha Lyonne impreuna cu o privire asupra noilor actori care i se vor alatura, printre care se numara Schitt’s Creek‘Annie Murphy, de la Schitt Schitt Schitt. Primul sezon al serialului a urmarit-o pe Nadia, personajul lui Lyonne, in timp ce trece printr-o bucla temporala, incapabila sa scape de o petrecere rece din New York City. Primul sezon al serialului Papusa ruseasca a constat din opt episoade si a fost difuzat initial in februarie 2019. Primul sezon a castigat patru premii Prime Time Emmy, inclusiv Outstanding Comedy Series si Outstanding Lead Actress in a Comedy Series. Serialul a fost reinnoit pentru un al doilea sezon in iunie 2019.

Al doilea sezon va relua la patru ani dupa bucla temporala din primul sezon. Al doilea sezon ii va revedea pe Nadia si pe partenerul ei de bucla temporala Alan, interpretat de Charlie Barnett. Cei doi vor trebui sa se confrunte cu propriile lor trecuturi, explorand in acelasi timp probleme existentiale.

intr-un interviu pentru Entertainment Weekly, Lyonne a facut un teasing la cel de-al doilea sezon, spunand ca al doilea sezon este „…cu siguranta o calatorie salbatica. Este profunda si profund iesita din comun”. Ea continua: „Cred cu adevarat ca bucuria jocului este sa il privesti cu ochi proaspeti, cat mai mult posibil, pentru a te lasa captivat de poveste.” Primul sezon s-a aplecat cu siguranta asupra acestei abordari, subminand adesea asteptarile telespectatorilor de la povestile cu bucle temporale. Intentia pentru cel de-al doilea sezon este de a cufunda spectatorul in naratiune atat de mult incat sa dispara in povestea insasi, o distragere a atentiei de care cam toata lumea are nevoie in acest moment. intr-adevar, noile fotografii lansate astazi sugereaza aventuri si mai ridicole si mai pline de semnificatie, Annie Murphy purtand o pereche de ochelari si o jacheta cu umeri grosi, ceea ce ar putea indica locul ei anacronic in timp.

Pe langa Murphy, actorul sud-african Sharlto Copley se va alatura distributiei pentru sezonul doi. El a jucat anterior in filmul sud-african District 9. Anterior, el a mai lucrat la The A-Team, filmul lui Spike Lee Oldboy, Maleficent, Free Fire si Hardcore Henry. Serialul este creat de Natasha Lyonne, Amy Poehler si Leslye Headland. Toate trei sunt, de asemenea, producatori executivi, alaturi de Dave Becky, Tony Hernandez, Lilly Burns si Allison Silverman. Serialul este produs de Kate Arend, John Skidmore si Ryan McCormick.

Cel de-al doilea sezon al Russian Doll este asteptat sa aiba premiera pe Netflix in aceasta primavara. Netflix a publicat, de asemenea, mai multe fotografii in premiera, inclusiv o privire asupra favoritei fanilor, Maxine, care este interpretata de Greta Lee. Consultati mai jos noile imagini si sinopsisul:

Plasat la patru ani dupa ce Nadia (Natasha Lyonne) si Alan (Charlie Barnett) au scapat impreuna din bucla temporala a mortalitatii, sezonul doi din Russian Doll va continua sa exploreze tematica existentiala printr-o lentila adesea plina de umor si science-fiction. Descoperind o soarta chiar mai rea decat moartea nesfarsita, acest sezon ii gaseste pe Nadia si Alan aprofundandu-si trecutul prin intermediul unui portal temporal neasteptat situat intr-una dintre cele mai cunoscute locatii din Manhattan. La inceput, ei traiesc acest lucru ca pe o aventura intergenerationala, care se extinde mereu, in timp ce traverseaza epocile, dar in curand descopera ca acest eveniment extraordinar ar putea fi mai mult decat s-au asteptat si, impreuna, trebuie sa caute o cale de iesire.

De la „Drive” la „Blade Runner 2049”: 10 filme esentiale cu Ryan Gosling

Fie ca este un detectiv particular in „The Nice Guys” sau un profesor de istorie in „Half Nelson”, Ryan Gosling stie intotdeauna cum sa fure spectacolul.

Similar Posts