Imagini cu Black Adam dezvaluie Hawkman si Dr. Fate

Imagini cu Black Adam dezvaluie Hawkman si Dr. Fate

Imagini inedite din urmatorul proiect de succes al lui Dwayne Johnson Black Adam deschid capacul asupra mult-asteptatului film DCEU. in afara de antieroul insusi, cea mai recenta avanpremiera prezinta eroii preferati de fani din Societatea Dreptatii din America, inclusiv Hawkman si Dr. Fate.

Asa cum apare in filmuletul DC/WB pentru 2022, Black Adam va marca debutul pe marele ecran pentru JSA, formata din Aldis Hodge in rolul lui Hawkman, Pierce Brosnan in rolul lui Dr. Fate, Quintessa Swindell in rolul lui Cyclone si Noah Centineo in rolul lui Atom Smasher. in timp ce Johnson arata chiar mai dur decat in trailerul teaser, echipa de supereroi care se va lupta cu el arata perfect. Dr. Fate pare a fi desprins direct din materialul sursa, in timp ce Hawkman pare sa se poata lupta cu Black Adam. Membrii mai tineri ai echipei, Cyclone si Atom Smasher, reprezinta o noua generatie de eroi, fara a pierde tinutele iconice, fidele benzilor desenate.

Asa cum a fost dezvaluit in urma cu doi ani la DC FanDome, Black Adam va include prima echipa de supereroi de la DC in Societatea Dreptatii din America. intr-o intorsatura interesanta, Black Adam va da nas in nas cu echipa multigenerationala de eroi. si, in timp ce detaliile despre complot raman putine, un al treilea raufacator ar putea rasturna confruntarea lor, teoriile actuale indicand includerea lui Eclipso.

Distributia secundara o include pe Sarah Shahi, stabilita ca luptatoarea pentru libertate Adrianna Tomaz, in timp ce se presupune ca James Cusati-Moyer il va interpreta pe fratele ei, Amon. intre timp, AladdinMarwan Kenzari din Aladin, Marwan Kenzari, s-a alaturat de asemenea filmului intr-un rol necunoscut, presupunandu-se ca va fi unul dintre raufacatori. in culisele filmului, Croaziera in jungla regizorul Jaume Collet-Serra se reuneste cu Johnson pentru a conduce mult-asteptatul proiect cu supereroi.

Desi numele sau a circulat in universul DC in anii 2000, abia in urma cu sapte ani Johnson a confirmat ca intentioneaza sa il interpreteze pe Black Adam pe marele ecran. Multe s-au schimbat in DCEU de atunci si, desi este dezamagitor ca a durat atat de mult, sosirea lui Black Adam vine pe urmele filmului aclamat de critica Shazam!. Filmul regizat de Zachary Levi a pregatit indirect sosirea lui Teth Adam si serveste ca un punct luminos uimitor in Universul Extins DC in continua schimbare si crestere. Continuarea, Shazam! Fury of the Gods (Furia zeilor), se afla in prezent in post-productie; cu toate acestea, nu va prezenta inca personajul lui Johnson ca personaj negativ – desi o imagine de pe platou a regizorului David F. Sandberg sugereaza un potential cameo in viitorul film.

Black Adam ajunge in cinematografe pe 29 iulie 2022. Vedeti imaginile interesante de mai jos:

Exclusiv: Producatorul Hiram Garcia vorbeste despre „Red Notice”, „Black Adam”, urmatoarea continuare a filmului „Jumanji” si despre viitorul program al lui Dwayne Johnson

Presedintele de productie la Seven Bucks Productions a lui Johnson vorbeste, de asemenea, despre viitoarele continuari, Teremana si ‘DC League of Super-Pets’.

Similar Posts