Imaginea The Sandman o dezvaluie pe Vivienne Acheampong in rolul bibliotecarului

Imaginea The Sandman o dezvaluie pe Vivienne Acheampong in rolul bibliotecarului

Empire a dezvaluit astazi prima imagine cu Vivienne Acheampong in rolul Bibliotecarului din serialul Netflix The Sandman, mult asteptata adaptare in serie a indragitei serii de benzi desenate scrise de Neil Gaiman. impreuna cu imaginea, Gaiman a oferit si noi detalii despre The Sandman, teasing un ton unic pentru adaptarea serialului.

Comentand despre The Sandman adaptarea, Gaiman a spus ca serialul de la Netflix va urma aceeasi structura narativa eterica a seriei de benzi desenate, schimbandu-si tonul de la un capitol la altul. Cu unsprezece episoade confirmate pentru The Sandmanin primul sezon, serialul a avut suficient spatiu pentru a se juca cu diferite idei, oferind fiecarui episod propriul sau ritm. Dupa cum spune Gaiman:

„Te uiti la episodul 1 si te gandesti: „Oh, inteleg chestia asta: e ca si cum Downton Abbey, dar cu magie. Apoi te vei intreba: „Ce naiba e asta?” Pana la episodul 2, cand te intalnesti cu Gregory The Gargoyle in The Dreaming. Episodul 5 este cat se poate de intunecat si traumatizant, apoi ai Episodul 6, care este probabil cel mai bun din toate episoadele.”

The Sandman explorarea mai multor genuri, de la horror la romantism, a ajutat la mentinerea prospetimii benzilor desenate si ar putea permite serialului sa beneficieze de acelasi lucru. Cu toate acestea, asta inseamna, de asemenea, ca fanii vor trebui sa ramana mai mult decat de obicei inainte de a afla daca le place sau nu serialul. Dupa cum explica Gaiman:

„Daca nu ti-a placut un episod din Game Of Thrones, probabil ca nu va va placea niciun alt episod din Game Of Thrones. Cu Sandman, este vorba de a te surprinde. Este vorba de a se reinventa. Este vorba de a te duce intr-o calatorie in care nu ai mai fost pana acum.”

The Sandman urmareste luptele lui Dream (Tom Sturridge), una dintre cele sapte fiinte nemuritoare cunoscute sub numele de Endless, care ghideaza vietile omenirii din taramurile lor mistice. De asemenea, se asteapta ca serialul sa prezinte toti cei sase frati ai lui Dream: Destin, Moarte (Kirby Howell-Baptiste), Dorinta (Mason Alexander Park), Disperare, Delir (fosta Deliciu) si Distrugere.

Primul sezon al serialului The Sandman se pare ca va cuprinde povestea lui The Sandman, volumul 1: Preludii si Nocturne, o colectie de numere de benzi desenate care urmareste capturarea lui Dream de catre un cult la inceputul anilor 1900 si evadarea sa ulterioara un secol mai tarziu. in ceea ce priveste personajul lui Acheampong, Bibliotecarul este unul dintre servitorii lui Dream, responsabil de supravegherea unei colectii cu toate cartile care au fost imaginate vreodata. Cand Visul este capturat, Bibliotecarul este singurul dintre servitorii sai care isi pastreaza pozitia si incearca sa mentina Visul in stare de functionare.

Omul de nisip ii mai include in distributie pe Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Donna Preston, Jenna Coleman, Niamh Walsh, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James Young si Patton Oswalt.

The Sandman este asteptat sa aiba premiera pe Netflix in 2022.

‘The Sandman’: Netflix dezvaluie primele imagini din mult-asteptata adaptare a operei Magnum Opus a lui Neil Gaiman

Visul devine realitate.

Similar Posts