Imaginea taiata de Ayer din Suicide Squad o dezvaluie pe Harley Quinn intr-o rochie de mireasa

Imaginea taiata de Ayer din Suicide Squad o dezvaluie pe Harley Quinn intr-o rochie de mireasa

S-ar putea ca Suicide Squad Ayer Cut ar fi putut sa ne dea pe dl. si dna. Mrs. J? Asta pare sa sugereze aceasta fotografie recent dezvaluita de pe platoul de filmare din 2016. in timp ce Warner Bros. merge mai departe cu filmul reimaginat de James Gunn Squad-versul, o multime de fani DC si-ar dori in continuare sa ii vada lansand versiunea originala a regizorului David Ayer, pe care acesta a provocat-o de multe ori pe retelele de socializare. Totusi, Ayer a parut sa inchida usa acestei posibilitati vara trecuta, dar fanii raman fascinati de ceea ce ar fi putut fi.

Iar aceasta noua fotografie este deosebit de intriganta, deoarece sugereaza ca, initial, clopotele de nunta au sunat pentru Joker si Harley Quinn. Brigada sinucigasaOwen Thornton, supervizorul costumelor militare ale lui Owen Thornton, a dat share pe Instagram la aceasta imagine retrospectiva in care apare printesa clovn a lui Margot Robbie in rochie de mireasa, rochia fiind vopsita cu spray roz si albastru pentru a se potrivi cu coditele miresei, care nu este atat de rosie.

in legenda sa, Thornton a confirmat ca aceasta imagine provine din partea „Los Angeles pick up shots” a filmarilor, precum si ca exista inca „multe secrete ascunse in interiorul Ayer Cut”.

Putem sa incercam sa ghicim cum se potrivea initial in intriga o scena in care Harley poarta o rochie de mireasa. in versiunea de teatru, Enchantress (Carla Delevingne) ii ofera lui Task Force X viziuni ale celor mai profunde dorinte ale acestora, iar cea a lui Harley este sa ajunga sa se casatoreasca fericita cu Joker. Poate ca aceasta secventa de vis a fost putin mai lunga in versiunea Ayer Cut si chiar am ajuns sa-i vedem pe supercriminalii cu stele incrucisate legand nodul.

in acest moment, este ciudat sa ne uitam inapoi la momentul in care Harls era gata sa mearga la altar cu budinca ei, deoarece acum este fericita si singura, asa cum a fost vazuta ultima data in The Suicide Squad. Nu stim unde va aparea in continuare, dar putem fi siguri ca nu va implica faptul ca va spune „Da” cu domnul J.

Similar Posts