Imaginea listei de terminale dezvaluie imaginea lui Chris Pratts suparat pe comandantul Navy SEAL

Imaginea listei de terminale dezvaluie imaginea lui Chris Pratts suparat pe comandantul Navy SEAL

Chris Pratt a avut parte de cativa ani foarte ocupati, iar actorul nu da semne de incetinire. Astazi, Prime Video a dezvaluit o prima imagine a rolului sau in noul lor serial original Lista de terminale. Setat pentru a ateriza pe Prime Video pe 1 iulie, spectacolul va scapa toate cele opt episoade deodata, astfel incat sa puteti sa va indopati in totalitate.

Tragandu-si povestea din romanul best-seller cu acelasi nume al lui Jack Carr, serialul se va concentra in jurul lui James Reece (Pratt), membru al Navy SEAL, care, in timp ce se afla intr-o misiune riscanta, se trezeste, impreuna cu restul echipei sale, prins in capcana de dusmani, fara alta solutie decat sa lupte pentru a scapa. Dupa ce supravietuieste atacului fortelor rivale, Reece se intoarce cu entuziasm acasa, la familia sa.Desi este fericit sa fie acasa, evenimentele din timpul intalnirii mortale incep sa-l bantuie pe soldat si se intreaba daca ar fi putut face ceva pentru un rezultat mai bun. Dupa ce isi lanseaza propria investigatie asupra ambuscadei, Reece incepe curand sa calatoreasca pe un drum tumultuos si intortocheat, descoperind minciuna dupa minciuna in jurul celor care au trimis echipa Navy SEAL in misiunea nefericita. Pe masura ce adevarurile sunt descoperite, el incepe sa vada ca nu totul este ceea ce pare si ca el si cei dragi lui s-ar putea sa nu fie in siguranta.

Prima privire pe care o aruncam asupra serialului de factura militara ne arata un Pratt frustrat, cu fata imbujorata, tarand pe jos un presupus inamic. imbracat in tinuta militara, Reece al lui Pratt imbraca o camasa complet neagra acoperita cu o vesta antiglont, pe care sunt fixate o multitudine de arme si unelte. Cu un pistol atarnand de langa el, Pratt se taraste prin ploaie, tragandu-l pe necunoscut dupa el.

Alaturi de Pratt pentru a da viata acestui thriller militar vor fi Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Jeanne Tripplehorn, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole si Alexis Louder.

Nu numai ca Pratt conduce noul serial, dar si Jurassic World va fi, de asemenea, producator executiv alaturi de Jon Schumacher pentru Indivisible Productions, Antoine Fuqua de la Fuqua Films fiind, de asemenea, producator executiv. in trecut, Fuqua Films a adus fanilor succese de succes, printre care se numara Training Day si The Equalizer. Daniel Shattuck si David DiGilio, care au scris impreuna serialul, cel din urma actionand ca showrunner, se vor alatura echipei de productie executiva alaturi de autorul cartii, Carr. Amazon Studios si Civic Center Media sunt coproducatori ai acestui serial plin de actiune.

Avand in vedere ca in curand vor aparea succese de succes garantate, inclusiv Jurassic World Dominion si Gardienii Galaxiei Vol. 3, Pratt este obligat sa straluceasca in Lista de terminale atunci cand va ajunge pe Prime Video pe 1 iulie.

Parodia jucabila ‘Super Mario Bros.’ inlocuieste toate efectele sonore cu Chris Pratt

Ah, da, echivalentul jocului online al unei crime de ura italiene.

Similar Posts