Imaginea Doctor Strange in the Multiverse of Madness o dezvaluie pe America Chavez

Imaginea Doctor Strange in the Multiverse of Madness o dezvaluie pe America Chavez

in urma lansarii unui nou trailer in timpul Super Bowl de aseara, fanii au inca o noua privire asupra urmatorului film al studiourilor Marvel. Empire a publicat o noua imagine din Doctor Strange in Multiversul nebuniei.

Imaginea ii prezinta pe Doctor Strange (interpretat de Benedict Cumberbatch) si Wong (interpretat de Benedict Wong) vorbind cu America Chavez (interpretata de Xochitl Gomez). Cei trei se afla afara, pe o alee. Potrivit articolului din Empire, imaginea este de la o conversatie importanta intre cei trei. in benzile desenate, America Chavez este o aparitie mai recenta in Universul Marvel, personajul fiind introdus pentru prima data in 2011. Ea a fost creata de Joe Casey si Nick Dragotta. America Chavez a aparut si in serialul de animatie Marvel Rising animata Marvel Marvel Marvel, fiind interpretata de Cierra Ramirez.

Cumberbatch a vorbit, de asemenea, despre influenta regizorului Sam Raimi asupra filmului. „Odata ce a devenit Sam, intotdeauna a fost vorba de a face din el un film de Sam Raimi”, a spus Cumberbatch. „O sa ti se invarta capul”. Raimi a mai regizat anterior filmele din 2002-2007 Spider-Man trilogie, care l-a avut ca protagonist pe Tobey Maguire in rolul lui Spider-Man/Peter Parker. Trilogia a avut o mare influenta asupra celui mai recent film al studioului Marvel Spider-Man: No Way Home (regizat de Jon Watts), care i-a adus inapoi pe Maguire, Williem Dafoe, Alfred Molina si Thomas Hayden Church pentru a-si relua rolurile din trilogie. J. K. Simmons s-a intors, de asemenea, in rolul lui J. Jonah Jameson, dar intr-o versiune separata de cea din trilogia Raimi. 2004’s Spider-Man 2 a facut chiar referire la Doctor Strange atunci cand J. Jonah Jameson incerca sa se gandeasca la un nume pe care sa-l dea doctorului Octopus al lui Molina. „L-am iubit pe Doctor Strange cand eram copil, pentru mine a fost intotdeauna dupa Spider-Man si Batman, probabil ca pentru mine a fost numarul cinci in ceea ce priveste marile personaje din benzile desenate”, a declarat anterior Raimi. „A fost atat de original, dar cand am avut acel moment in Spider-Man 2 nu aveam nicio idee ca vom face vreodata un Doctor Strange un film despre Strange Strange”. Raimi preia regia seriei de la Scott Derrickson, care a regizat primul film din 2016.

Vedeti mai jos noua imagine a celor de la Empire:

Alaturi de Cumberbatch, Wong si Gomez in film se va afla Elizabeth Olsen in rolul lui Scarlet Witch/Wanda Maximoff. Olsen a interpretat cel mai recent personajul in seria limitata Disney+ din 2021 WandaVision. De asemenea, se intoarce din primul Doctor Strange film vor fi Chiwetel Ejiofor (in rolul lui Karl Mordo), Michael Stuhlbarg (in rolul lui Nicodemus West) si Rachel McAdams in rolul lui Christine Palmer. Scenariul filmului a fost scris de Michael Waldron. Waldron este, de asemenea, scenarist si producator executiv pentru serialul Disney+ Marvel Loki (cu Tom Hiddleston in rolul principal).

Doctor Strange in Multiversul nebuniei este programata sa fie lansata pe 6 mai 2022. intre timp, fanii pot urmari in prezent online cel mai nou trailer al filmului.

Benedict Wong vorbeste despre „Gemini Man”, Ang Lee si „Doctor Strange 2

in plus, puteti vedea cum a facut vocea buldogului din ‘Lady and the Tramp’

Similar Posts