Imaginea din The Locksmith il arata pe Ryan Phillippe parasind inchisoarea in noul thriller

Imaginea din The Locksmith il arata pe Ryan Phillippe parasind inchisoarea in noul thriller

Filmarile principale tocmai s-au incheiat pentru The Locksmith, un viitor thriller cu Ryan Phillipe (Crash, Peacock’s MacGruber). Variety a dezvaluit o prima imagine exclusiva care ofera o privire in Phillipe in personajul Miller, lacatusul expert. Filmul urmareste un fost puscarias proaspat iesit din inchisoare care incearca sa se reconecteze cu fiica sa instrainata, dar cumva este amestecat intr-o rapire neasteptata – iar fosta sa sotie este un detectiv de politie.

Imaginea first-look dezvaluie ceea ce ar putea fi prima scena din film, sau cel putin una dintre primele – personajul lui Phillipe parasind un penitenciar cu o geanta plina cu lucrurile sale. A fost arestat pentru o treaba care a mers prost si pare hotarat sa nu se mai uite inapoi, dar stim cu totii ca un infractor expert nu se poate desparti cu greu de o viata de criminalitate inainte de a fi chemat inapoi in actiune de vechile sale cunostinte.

Kate Bosworth face parte, de asemenea, din distributia filmului The Locksmith. Actorul a jucat anterior in serialul Netflix The I-Land si a jucat recent in The Immaculate Room. in completarea distributiei principale se afla Ving Rhames, castigator al premiului Emmy, care este cunoscut mai ales pentru rolul lui Luther Stickwell in serialul Mission: Imposibil a carei a saptea si a opta parte au fost amanate cu un an.

Lacatusul este regizat de Nicolas Harvard, care se afla la debutul sau in lungmetraj. Chiar daca abia acum se afla la carma unui proiect, Harvard a fost primul si al doilea asistent de regie timp de doua decenii la Hollywood si a lucrat in filme foarte apreciate, precum Hell or High Water, Wind River, si castigatorul premiului Oscar The Hurt Locker. De asemenea, Harvard a lucrat la seriale apreciate ca Yellowstone si imi pare rau pentru pierderea ta.

Scenariul filmului The Locksmith este co-scris de Chris LaMont (Hard Kill) si Joe Russo (The Au Pair Nightmare). Cei doi au scris scenariul pe baza unei povesti originale scrise de John Glosser, Ben Kabialis si Blair Kroeber, toti aflati la debutul in lungmetraj – acestia au lucrat, insa, in echipa de productie a mai multor proiecte precum RuPaul’s Drag Race si Captain America: Civil War.

The Locksmith nu a primit inca o data de lansare si un trailer.

Consultati sinopsisul oficial mai jos:

„The Locksmith”, il urmareste pe Miller (Phillippe), un lacatus expert proaspat iesit din inchisoare dupa o treaba care a mers prost. intors acasa, el incearca sa isi croiasca un drum inapoi in viata fiicei sale si a fostei sale iubite, Beth, care este acum detectiv de politie. Hotarat sa o ia de la capat, el este nevoit sa isi foloseasca singurele abilitati pe care le are ca lacatus talentat. Dar lucrurile se complica in curand dupa o rapire neasteptata si de aici, iau o turnura tumultoasa.

Noi imagini din „Black Adam” dezvaluie Hawkman al lui Aldis Hodge si Dr. Fate al lui Pierce Brosnan

Ierarhia din DCEU tocmai s-a schimbat.

Similar Posts