Imaginea de pe platoul de filmare al filmului "Batgirl" il leaga pe Lex Luthor de echipa Suicide Squad

Imaginea de pe platoul de filmare al filmului „Batgirl” il leaga pe Lex Luthor de echipa Suicide Squad

Ultima data cand l-am vazut pe Lex Luthor al lui Jesse Eisenberg a fost in scena post-credite din Justice League a lui Zack Snyder. Proaspat eliberat din inchisoare si la fel de chel ca si omologul sau din benzile desenate, el se relaxeaza pe un iaht si se gandeste la necesitatea de a construi o liga proprie.

Stinger-ul a fost conceput pentru a teasing un film despre Legiunea lui Doom, care acum probabil nu se va intampla niciodata. De fapt, acea scena post-credite ar putea fi ultima reprezentatie a lui Eisenberg in rolul lui Luthor, studioul aratand putin interes pentru ca acesta sa revina, chiar daca actorul a recunoscut ca i-ar placea sa joace din nou acest rol.

Batgirl se filmeaza in prezent, iar multitudinea de fotografii de pe platou care au ajuns online au dezvaluit ca platoul de filmare este plin de oua de Paste. Am vazut anterior un numar din Gotham Tattler care indica faptul ca Luthor s-a intors in spatele gratiilor, iar acum stim exact unde se afla, gratie unui Gotham Globe ziar.

Centrul Corectional Belle Reve este locul unde Luthor a fost inchis la sfarsitul lui Batman v Superman: Zorii dreptatii, desi la finalul acelui film Batman a aranjat ca acesta sa fie mutat la Azilul Arkham pentru a fi mai atent monitorizat. Acest ziar indica faptul ca a fost mutat inapoi si poate, de asemenea, sa faca legatura intre soarta lui Luthor si Suicide Squad.

La urma urmei, Belle Reve este locul in care isi petrec zilele candidatii super raufacatori pentru Task Force X, asa ca prezenta lui Luthor acolo este un indiciu ca acesta este considerat foarte periculos, dar in cele din urma suficient de sanatos pentru a nu fi inchis la Arkham.

in ciuda acestui fapt, ma indoiesc ca l-ar lasa pe Luthor sa faca parte din vreo echipa Suicide Squad. Este prea faimos, prea bine conectat si prea manipulator pentru a fi de incredere – chiar daca i-ar implanta o bomba in craniu.

Din pacate, alte detalii despre ce cauta Luthor acolo raman neclare, deoarece articolul este doar un text de umplutura de gunoi. Sunt sanse mari ca aceasta recuzita sa fie doar o bucata de culoare de fundal, iar cel care a proiectat-o nu are informatii despre ce face Luthor-ul lui Eisenberg (sau chiar capacitatea de a-i scrie corect numele).

Chiar si asa, este un mic indiciu amuzant pentru fanii DCEU de lunga durata si un alt indiciu ca Batgirl va tine torta pentru continuarea SnyderVerse.

Batgirl va fi lansata pe HBO Max la sfarsitul acestui an.

Similar Posts