Imaginea BTS a filmului No Way Home uneste sapte Spideys

Imaginea BTS a filmului No Way Home uneste sapte Spideys

Omul-Paianjen: Fara drum spre casa a prezentat un numar de trei ori mai mare de Spideys pentru pretul unuia singur, dar aceasta imagine epica din culisele filmului dezvaluie faptul ca la film au lucrat mai multe capete de panza de paianjen decat v-ati fi dat seama. Lui Tom Holland i s-au alaturat, in cea de-a treia iesire solo a uimitorului tarator de perete, predecesorii sai Tobey Maguire si Andrew Garfield, toti cei trei Peter Parkers facand echipa pentru a-i opri pe Cei Cinci Sinistri.

Dar faptul ca cei trei Spideys lucreaza impreuna a devenit realitate datorita dublurilor cascadorilor trioului de vedete care le-au tinut locul in timpul secventelor de actiune. Iar aceasta fotografie incredibila de la No Way Home de pe platoul de filmare ii surprinde pe cei trei protagonisti in postura iconica a lui Spider-Man alaturi de dublurile lor, toti in costum complet, fara masca. De la stanga la dreapta, ii avem pe David Elson, Maguire, Greg Townley, Holland, Luke Scott, Garfield si William R. Spencer.

Fanii au fost deja destul de impresionati de faptul ca au vazut trei Spideys facand echipa pe ecran, asa ca aceasta fotografie BTS cu cei sapte web-slingers pozand unul langa altul este ceva special. De asemenea, este interesant de aflat ca Holland are doi cascadori care lucreaza cu el in loc de unul. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca, in calitate de protagonist principal, personajul sau este implicat in mai multe secvente de decor decat versiunile lui Maguire si Garfield.

Este misto sa vezi ca aceasta fotografie devine virala, de asemenea, deoarece le ofera actorilor cascadori necunoscuti o sansa in lumina reflectoarelor pentru o data. Toti acesti cascadori sunt la fel de veterani ai Spider-Man ca Holland, Maguire si Garfield, Elson si Spencer imbracand amandoi masca eroului inca din 2012, in filmul din 2012 The Amazing Spider-Man.

si, cine stie, poate ca intr-o buna zi vom avea sapte Spideys care isi vor uni fortele pe ecran, poate cand va avea loc un alt eveniment Spider-Verse in cateva decenii. Acum ca Spider-Man: No Way Home ne-a oferit o echipa multiversala, nu poate fi singura pe care o vom avea vreodata, nu-i asa?

Similar Posts