Icoana He-Man

Icoana He-Man, Dolph Lundgren, isi aminteste de dezavantajul de a purta costumul Masters of the Universe

He-Man este unul dintre cele mai usor de recunoscut personaje din toate timpurile, datorita in parte designului sau clasic. Atunci cand actorul suedez Dolph Lundgren a dat viata pectoralilor umflati ai lui He-Man in Stapanii universului, s-a nascut un alt clasic cult. Din nefericire pentru Dolph Lundgren, costumul nu a fost foarte iertator.

intr-un interviu acordat publicatiei People, Dolph Lundgren a rememorat experienta sa la filmarile pentru Masters of the Universe in 1987. Poate ca garderoba lui He-Man a fost o tinuta iconica, dar cu siguranta a avut dezavantajele sale. Dolph Lundgren a declarat:

Ceea ce imi amintesc este ca am filmat 54 de nopti la rand, cred ca asa a fost. Am filmat totul noaptea, iar costumul meu era de marimea unui timbru. Practic, aveam un capac in fata si cateva curele. A fost foarte, foarte frig.

Dolph Lundgren exagereaza cu siguranta. Costumul era cel putin de marimea a trei timbre. Dar, dupa cum poate confirma orice fan, aspectul lui He-Man nu este cu siguranta pentru cei slabi de inima. Costumul lui Dolph Lundgren consta practic din niste lenjerie intima fantezista, umeri si un dispozitiv de hamuri pe care era inscriptionat un blazon (bicepsul nu este inclus). Se presupune ca muschii sunt mai caldurosi decat grasimea, dar chiar si un culturist ca Dolph Lundgren poate cadea prada unor platouri de filmare cu curent de aer.

Din fericire, imbracatul nepotrivit pentru vremea din Eternia nu l-a impiedicat pe Dolph Lundgren sa se distreze de minune in timpul filmarilor. Se pare ca a fost nerabdator sa preia un personaj atat de iubit, dar povestea a fost prea magica pentru a rezista. El a spus:

Am simtit (multa) presiune. dar am amintiri placute despre acest film, pentru ca este un fel de fantezie – o fantezie reala, ca cele pe care le privesti cand esti copil. A fost o perioada buna pentru mine.

Se pare ca publicul este de acord cu sentimentele lui Dolph Lundgren. Lumea fantastica a lui He-Man a continuat sa incante fanii de toate varstele, cu spin-off-uri moderne precum She-Ra si printesa puterii si Masters of the Universe: Apocalipsa obtinand recenzii entuziaste. Exista, de asemenea, un alt reboot live-action al lui Masters of the Universe in lucru cu West Side StoryKyle Allen din West West Side West, care va juca rolul lui He-Man, desi nu s-a mentionat nimic despre o posibila aparitie a lui Dolph Lundgren.

Asta nu inseamna ca suedezul a ramas fara slujba: el va relua rolul regelui Nereus in Aquaman si Regatul pierdut si rolul lui Gunner Jensen in The Expendables 4 alaturi de Rocky IV Sylvester Stallone. Poate ca nu se va intoarce prea curand in Eternia, dar Dolph Lundgren este inca un erou clasic.

il puteti vedea pe Dolph Lundgren in filmul original live-action Masters of the Universe cu abonamentul tau la Hulu. Rebootul nu are inca o data de lansare, dar ne vom asigura ca va vom tine la curent aici, pe CinemaBlend. in timp ce asteptati biletul de intoarcere la Castelul Greyskull, puteti arunca o privire la aceste viitoare lansari cinematografice programate pentru 2022.

Similar Posts