Iata prima imagine oficiala a lui Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic

Iata prima imagine oficiala a lui Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic

Remix de Keane Eacobellis

Dupa fotografii de pe platoul de filmare al filmului biografic al lui Weird Al Yankovic, Weird: The Al Yankovic Story, au aparut pe web la inceputul acestei saptamani, artistul insusi a impartasit fanilor prima imagine oficiala cu Daniel Radcliffe in rolul principal al muzicianului parodie.

Radcliffe si-a surprins fanii cand a anuntat ca va prelua rolul lui Weird Al in viitorul film biografic. Acum, ca am vazut Harry Potter actor in costum, aceasta distributie nu mai pare atat de ciudata.

La opt zile de la inceperea filmului, care este produs de Roku, Radcliffe este costumat complet in rolul artistului, potrivit cu buclele sale caracteristice si cu acordeonul in mana.

Asa cum era de asteptat, acest aspect este mult mai clar decat imaginile de pe platou de la inceputul saptamanii si ne da speranta ca Radcliffe poate reusi sa captureze cu succes aspectul lui Weird Al.

in legenda fotografiei, Yankovic a glumit spunand ca Radcliffe este un „ciudat de cosplayer” care incearca sa intre pe platoul de filmare.

„Ugh! Adica, imi iubesc fanii, dar… limite, oameni buni!” a scris Yankovic.

Cu un look in ordine si cu abilitatile actoricesti ale lui Radcliffe, nu exista niciun motiv sa credem ca acest film biografic nu ii va face dreptate lui Weird Al si mostenirii sale.

Detaliat in comunicatul de presa al filmului din ianuarie, viitorul film „nu tine nimic in spate, explorand fiecare fateta a vietii lui Yankovic, de la ascensiunea sa meteorica spre faima cu primele hituri precum „Eat It” si „Like a Surgeon” pana la aventurile sale amoroase toride cu celebritati si faimosul stil de viata depravat”.

intrucat filmarile sunt abia la inceput, nu exista nicio veste despre momentul in care fanii ar trebui sa se astepte sa vada filmul pe viu, dar probabil ca mai e mult pana atunci.

Similar Posts