Iata de ce The Batman nu va include povestea originii lui Batman

Iata de ce The Batman nu va include povestea originii lui Batman

Este tarziu in noapte, imediat dupa ce s-a terminat un spectacol de teatru in Gotham City si, de obicei, bogatii Wayne sunt prinsi intr-o ploaie torentiala. Retragandu-se pe o alee pentru a se intoarce la masina, sunt abordati de un hot; urmeaza focuri de arma, iar tot ce ramane este o imprastiere de perle albe smulse de la gatul Marthei. Aceasta este povestea traditionala a originii supereroului playboy filantropic Bruce Wayne, cel putin, si nu este ceva ce vedem in The Batman. Collider a participat la o conferinta de presa in Los Angeles, unde Robert Pattinson si Matt Reeves au dezvaluit ca, desi nu au vrut sa filmeze povestea traditionala, aceasta a fost discutata indelung. Pattinson a declarat: „Nu am avut timp sa discutam despre asta:

„Am discutat mult despre asta. si este amuzant pentru ca incerci si toata lumea a vrut sa evite sa faci povestea originilor, dar apoi, invariabil, este o noua versiune a personajului si esti atat de constient de origini, dar ajungi sa incerci sa o joci intr-un fel de subtext, in mici momente. Pentru ca povestea se desfasoara intr-o perioada atat de scurta, este foarte dificil sa bagi cat mai multe lucruri in ea. Greutatea emotionala care se afla in limbajul corpului si pe fata ta si speram ca se simte. De asemenea, este diferit de povestea de origine traditionala. Adica, el nu pleaca, nu se antreneaza si nu se intoarce ca un Batman complet stapanit. De asemenea, nu este un playboy traditional.”

in alte versiuni ale Batman a spus Pattinson, reziduul traumei pierderii parintilor sai este „inca acolo” pentru Bruce, „dar, in principiu, el a reusit sa o stapaneasca si sa o transforme in Batman”. Totusi, interpretarea lor este diferita. Pattinson a spus:

„in timp ce, ceea ce ma interesa sa discut cu tine (Reeves) era ca este foarte… Cand este Bruce, este inca ziua in care parintii lui au murit. Adica, nu a trecut deloc peste asta si a devenit Batman, aproape pentru a supravietui prezentului sau, mai degraba decat sa se gandeasca, oh, imi voi face un nou viitor. Este pentru a se proteja pe sine, la fel de mult ca orice altceva. si de indata ce il da jos, atunci se intoarce din nou la a fi un baiat de 10 ani, iar durerea este inca foarte reala.”

Reeves a spus ca el crede ca ideea de a fi Batman nu este „altruista, este o incercare disperata de a da un sens […] fetele tuturor celor cu care se confrunta [Batman] sunt fetele celor care ti-au ucis familia”. si mai departe, pe tema povestii de origine, el sustine: „Uite, exista o multime de filme grozave despre Batman. Asa ca vrei sa gasesti o modalitate de a face ceva care sa para adevarat si iconic si care sa aiba legatura cu povestea, dar care sa fie totusi proaspat.” in afara de asta – toata lumea stie deja trecutul lui Batman si cum a ajuns sa fie. Reeves a sugerat, de asemenea, o alta interpretare interesanta:

„M-am tot gandit, ei bine, mai exista o alta cale de urmat, si anume aceasta idee de a ma gandi la el aproape ca este un membru al familiei Kennedy sau al familiei regale, iar in urma acestei morti, nu si-a revenit niciodata. si ca, daca l-ai vedea pe strada, daca l-ai vedea vreodata, a devenit un singuratic, dar daca l-ai vedea, ar arata foarte palid, cam plin de vanatai, si ai crede ca tipul asta e dependent de droguri. Care este problema lui? Te-ai gandi ca este un adevarat ratat si cred ca, intr-un anumit fel, poate ca este. Dar ceea ce este, este ca acel drog de care este dependent il face sa scape de el insusi si face acest lucru, incearca sa gaseasca un sens. Am vorbit mult despre asta.”

Batman ajunge in cinematografe pe 4 martie si ii are in rolurile principale pe Zoe Kravitz in rolul Selinei Kyle/Catwoman, Colin Farrell in rolul lui Oswald Cobblepot/Pinguinul, John Turturro in rolul lui Carmine Falcone, Jeffrey Wright in rolul comisarului James Gordon si Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth.

Povestea auditiei lui Robert Pattinson pentru „The Batman” include „Tenet” si o scuza jenanta

Numai vicleanul Robert Pattinson ar incerca sa il pacaleasca pe Christopher Nolan.

ii puteti gasi munca peste tot in magazin: Vulture, GQ, BBC Culture, The Face, i-D, Polygon, Huck si Little White Lies, printre altele.

Similar Posts