I Wanna Dance With Somebody

I Wanna Dance With Somebody, 65, Umma si Oh Hell No Date de lansare actualizate

Sony isi ajusteaza calendarul de lansare pentru cateva filme foarte asteptate. Lista include I Wanna Dance With Somebody (Vreau sa dansez cu cineva), 65, Umma, si Oh Hell No – primele trei au fost usor schimbate, iar Oh Hell No este se muta la o data inca nedeterminata.

Asistam in continuare la o schimbare a datelor de lansare, deoarece filmele se joaca de-a prinderea cu datele stabilite in ultimii doi ani. Acum putem anunta ca I Wanna Dance With Somebody s-a mutat cu doua zile mai devreme, la o data de lansare de 21 decembrie 2022. 65 s-a mutat cu doua saptamani mai devreme si este acum programat sa se lanseze pe 14 aprilie 2022. Oh Hell No urma sa fie lansat pe 17 iunie 2022, dar acum are o data „TBD”, in timp ce Umma este pe primul loc, cu o data de 18 martie 2022.

I Wanna Dance With Somebody (Vreau sa dansez cu cineva) o are ca protagonista pe Naomi Ackie in rolul celebrei cantarete Whitney Houston si este un biopic muzical despre viata iconicei vedeta pop si actrita iconica. Filmul este regizat de Kasi Lemmons, iar scenariul este scris de Anthony McCarten, urmand sa detalieze povestea „epica” din viata reala a lui Houston. Cu toate acestea, cat de tragica devine povestea (asa cum stim ce s-a intamplat in viata reala a lui Houston) ramane de stabilit. Din distributie mai fac parte Stanley Tucci, Nafessa Williams, Clarke Peters, Tamara Tunie si Ashton Sanders. in mod clar, aceasta este o poveste pe care lumea muzicala vrea ca oamenii sa o vada, cu o linie de producatori de exceptie, printre care McCarten, Pat Houston, Clive Davis, Larry Mestel, Denis O’Sullivan, Jeff Kalligheri, Matt Jackson, Molly Smith, Trent Luckinbill, Thad Luckinbill, Matt Salloway si Christina Papagjika.

65 este urmatorul film al starului Adam Driver, dupa ce a jucat rolul lui Maurizio Gucci in filmul lui Ridley Scott House of Gucci. Produs de Sam Raimi, Deborah Liebling si Zainab Azizi, 65 este, de asemenea, produs, scris si regizat de Un loc linistit scenaristii Scott Beck si Bryan Woods. Filmul este etichetat ca fiind un „thriller SF” si le are in rolurile principale pe Ariana Greenblatt si Chloe Coleman, alaturi de Driver.

Ce stim despre Oh Hell No este limitat (si asta include acum si data de lansare nebuloasa a acestuia), dar filmul i-a avut in rolurile principale pe Jack Black si Ice Cube, pana cand Cube a parasit productia din cauza cerintei de vaccinare COVID-19. Filmul este despre doi prieteni care se lupta sa-si mentina prietenia atunci cand unul se indragosteste de mama celuilalt. Probabil ca in film Black s-a indragostit de ceea ce ar fi fost mama lui Cube, nu-i asa? Ei bine, fara un al doilea barbat principal, este de inteles ca data de lansare este in aer.

in film Umma (cuvantul coreean pentru „mama”), Sandra Oh o interpreteaza pe Amanda, care isi traieste viata la o ferma americana impreuna cu fiica ei (Fivel Stewart), cand ramasitele mamei sale instrainate sosesc din Coreea. Acest moment de cotitura emotionala o obliga pe Amanda sa se confrunte cu teama de a deveni mama ei. Scris si regizat de Iris K. Shim, filmul este produs, de asemenea, de Raimi si Azizi, iar producatorii executivi sunt Oh, Peter Luo, Cheng Yang, Yedong Mu, Tao Zhou, Andre Øvredal, Matt Black, Marcei Brown si Jeanette Volturno. Din distributie fac parte Oh, Stewart, MeeWha Alana Lee, Tom Yi, Odeya Rush si Dermot Mulroney.

Va fi interesant de vazut cum va evolua restul liniei Sony in restul anului si unde Oh Hell No se incadreaza in el.

Stanley Tucci se alatura filmului biografic despre Whitney Houston „I Wanna Dance With Somebody” in rolul legendarului producator Clive Davis

Tucci il va portretiza pe directorul de case de discuri care a ajutat-o pe Whitney Houston sa se lanseze in faima.

Similar Posts