Hollywood-ul ii aduce un omagiu lui Ivan Reitman

Hollywood-ul ii aduce un omagiu lui Ivan Reitman

Fotografie realizata de Rich Polk/Getty Images pentru Universal Studios Hollywood

La inceputul zilei de astazi, a aparut vestea ca legendarul regizor canadian Ivan Reitman a murit la varsta de 75 de ani. Creatorul era cunoscut pentru munca sa la filme precum Ghostbusters, Space Jam, Kindergarten Cop, si multe altele.

Vestea a fost anuntata pentru prima data de AP News si a impartasit ca moartea lui Reitman a survenit in timpul somnului, acasa, sambata seara.

in timp ce familia sa isi plange pierderea, la fel face si comunitatea de divertisment si multi dintre colegii lui Reitman au luat la social media pentru a impartasi omagii proprii.

Multe dintre vocile de la Hollywood si-au impartasit respectul pentru legenda comediei si pentru opera sa. Desi cariera sa s-a intins pe parcursul a aproape sase decenii si a inclus o tona de materiale iconice, ultimul film la care va lucra a fost o intoarcere la Ghostbusters ca producator pentru Ghostbusters: Afterlife.

De la Paul Feig, la Kumail Najiani, Seth Green, The Iron Sheik si multi altii, vedetele au reflectat asupra carierei magistrale a lui Reitman.

Sunt in stare de soc absolut. Am avut onoarea de a lucra atat de indeaproape cu Ivan si a fost intotdeauna o experienta de invatare. A regizat unele dintre comediile mele preferate din toate timpurile. Noi toti cei din comedie ii datoram foarte mult. iti multumesc pentru tot, Ivan. Cu adevarat. вќ¤пёЏвќ¤пёЏ https://t.co/SGnI7OcT9s

Vanatorii de fantome este primul meu film preferat dintotdeauna

Aw omule. Contributiile lui la pop sunt de neegalat. Cu adevarat un maestru povestitor. Cel putin avem toata opera lui si pe fiul sau genial de talentat вќ¤пёЏ.

IVAN REITMAN TE IUBESC PENTRU TOTDEAUNA BUBBA EsTI CEL MAI BUN DIN TOATE TIMPURILE

Un mare talent si un om si mai bun; ne va lipsi mult. Transmitem familiei sale toate condoleantele noastre.” – Tom Rothman, presedinte si director executiv, Sony Pictures Motion Picture Group (2/2)

Ivan Reitman, producator si regizor al multor mari comedii
filme de comedie a decedat.
Domnul Reitman m-a angajat sa fac Bugs
Bunny in originalul „Space Jam” si, de asemenea, m-a regizat.
Am avut un mare respect pentru acest om
si ii transmit condoleante lui
celor dragi.

Am ajuns sa joc intr-un film pentru ca Ivan Reitman’s m-a vazut la televizor si a crezut ca sunt amuzant. A fost incredibil de amabil, uimitor de amuzant si a realizat multe dintre filmele mele preferate. imi pare atat de rau pentru pierderea suferita de familia lui. https://t.co/YiKGojRVBh

GHOSTBUSTERS a fost o mare sursa de inspiratie. Nu numai ca a fost pentru o vreme cel mai apropiat lucru de horror pe care il puteam urmari, dar am invatat limba engleza vizionand vhs-ul la nesfarsit. Ma jucam cu Ecto-1 si visam la New York si sa fac filme.

Ivan Reitman, omule. Fie ca amintirea lui sa fie o binecuvantare.

Odihneste-te in pace Ivan Reitman рџ’™вњЊрџЏј рџ’™вњЊрџЏј.

ANIMAL HOUSE m-a facut sa-mi doresc sa joc in filme, asa ca am fost extaziat cand am fost distribuit in DRAFT DAY. Partenerul de productie al lui Ivan era un mare fan al filmului DEADWOOD, asa ca cred ca el a insistat sa ma angajeze. Prima mea zi pe platou…

Similar Posts