Hillary Rodham Clinton

Hillary Rodham Clinton, Louise Pennys State of Terror va deveni un film

Ce obtii cand amesteci un fost secretar de stat, senator american si prima doamna cu o autoare de best-selleruri internationale si New York Times? Nu numai ca obtii un roman incredibil de bine scris, dar acum poti anticipa si o productie de lung metraj. Hillary Rodham Clinton si Louise Penny State of Terror vor fi ecranizate pe marele ecran. Cele doua au facut echipa pentru a scrie thrillerul politic, care a ajuns in librariile de pretutindeni in octombrie 2021, si au incheiat oficial un acord cu Madison Wells pentru a-si aduce cartea pe marele ecran.

Renumitul producator de film, Gigi Pritzker, care s-a aflat in spatele unor titluri precum The Eyes of Tammy Faye si Conducere, detine compania de productie care se straduieste sa scoata la lumina povesti despre femei si de catre femei. si cu achizitia lor extrem de competitiva de State of Terror, vor face exact acest lucru. Folosindu-se de timpul petrecut in interiorul politicii, Clinton a creat romanul perfect de puls, alaturi de autoarea multipremiata, Penny.

Centrat in jurul nou numitului secretar de stat, Ellen Adams, filmul va fi cu siguranta o calatorie palpitanta non-stop, plina de rasturnari de situatie. Adams nu se astepta la noua sa functie de secretar de stat al presedintelui ales, intrucat cei doi au avut o istorie volatila si opusa din punct de vedere politic. Pe masura ce isi incepe noua slujba, Adams isi vede lumea data peste cap din cauza unei amenintari globale extreme. incepand sa descalceasca adevarurile de minciuni, noul secretar de stat pune totul in pericol.

Atat Clinton, cat si Penny vor servi lungmetrajului in calitate de consultanti si producatori executivi. Compania de productie a lui Clinton, HiddenLight Productions, pe care a fondat-o alaturi de Sam Branson si Chelsea Clinton va produce State of Terror. Pentru Madison Wells, Pritzker si Rachel Shane vor produce, de asemenea, pentru Madison Wells, Pritzker si Rachel Shane.

Primind recenzii entuziaste din partea criticilor de pretutindeni, New York Times numindu-l „un film care intoarce paginile”, laudand intriga „ambitioasa si apocaliptica”, nu este de mirare de ce State of Terror a fost o marfa atat de populara. intr-o declaratie atasata la anuntul filmului, Pritzker a comentat ca, in timp ce citea cartea, nu a putut sa o lase din mana si ca a fost incantata sa dea viata unei povesti in care „femeile sunt personajele principale intr-un thriller international complex ca acesta”.

Desi nu avem mai multe informatii in acest moment, numai vestea ca un thriller politic cu personaje feminine va ajunge pe marele ecran este suficient de incitanta. Pentru o prezentare completa a ceea ce va puteti astepta de la aceasta poveste, consultati sinopsisul de mai jos.

Iata sinopsisul:

Dupa o perioada tumultoasa in politica americana, o noua administratie tocmai a fost investita si, spre surprinderea tuturor, presedintele alege un dusman politic pentru postul vital de secretar de stat. Nu exista dragoste intre presedintele Statelor Unite si Ellen Adams, noul sau secretar de stat. Dar este o miscare inteligenta din partea presedintelui. Prin aceasta numire, el o reduce la tacere pe una dintre cele mai aspre critice ale sale, intrucat acceptarea postului inseamna ca Adams trebuie sa renunte la sefia conglomeratului ei mediatic multinational. in timp ce noul presedinte se adreseaza pentru prima data Congresului, in prezenta secretarului Adams, Anahita Dahir, o tanara ofiter de servicii externe (FSO) de la biroul pentru Pakistan din cadrul Departamentului de Stat, primeste un text derutant de la o sursa anonima. Prea tarziu, ea isi da seama ca mesajul era un avertisment codat in graba. Ceea ce incepe ca o serie de aparente atacuri teroriste se dovedeste a fi inceputul unui joc de sah international care implica politica volatila si bizantina a Pakistanului, Afganistanului si Iranului, cursa pentru dezvoltarea armelor nucleare in regiune, mafia rusa, o organizatie terorista in plina expansiune si un guvern american pus pe jar pe scena internationala. Pe masura ce amploarea ingrozitoare a amenintarii devine clara, secretarul Adams si echipa sa isi dau seama ca aceasta a fost atent planificata pentru a profita de patru ani de un guvern american care nu mai are contact cu afacerile internationale, nu mai are experienta in diplomatie si nu mai are influenta in locurile unde conteaza cel mai mult. Pentru a infrange o conspiratie atat de complicata si de atent construita, va fi nevoie de abilitatile unei echipe unice: un tanar FSO pasionat, un jurnalist dedicat si un nou secretar de stat inteligent, hotarat, dar inca neexperimentat.

Trailerul si imaginile din „Gaslit” prezinta thrillerul politic despre scandalul Watergate al Juliei Roberts si al lui Sean Penn

Acesta este Scandalul Watergate de care nu ati auzit niciodata.

Similar Posts