Hei! MTV Raps Sets revine cu gazdele Conceited si DJ Diamond Kuts

Hei! MTV Raps Sets revine cu gazdele Conceited si DJ Diamond Kuts

Acum in afara aerului de la mijlocul anilor ’90, cei mai tineri dintre noi isi amintesc cel mai bine Yo! MTV Raps ca fiind emisiunea la care prietenul lui Ice Cube, Short Dog, se uita in emisiunea omonima „Good Day”. („What’s the ‘haps on the craps? Shake ‘em up, shake ‘em up…”) Pentru cei neinformati: emisiunea a debutat la apogeul revolutiei hip-hop din anii ’80, cand videoclipurile muzicale televizate erau la apogeu, iar MTV era destinatia numero uno pentru cele mai cool pisici din America.

Acum, la peste douazeci si cinci de ani de cand a fost anulat pentru prima data, Paramount+ a anuntat ca emisiunea se va intoarce exclusiv pe streamer.

intoarcerea show-ului de pionierat, care a fost odata punctul nevralgic al culturii hip-hop din Statele Unite, va fi condusa de rapperul Conceited si de DJ Diamond Kuts. „Iteratia globala reimaginata va include segmente gazduite, spectacole live, cyphers si continut de lifestyle”, promite un comunicat al emisiunii, „si va servi ca o scufundare cuprinzatoare in starea actuala a hip-hop-ului”. Lumea hip-hop-ului s-a schimbat semnificativ fata de anii ’80: in prezent, este indiscutabil cea mai dominanta forta din muzica americana, cu o schimbare mai ampla de la fanfaronada rap-ului gangsterilor la introspectia constienta de sine, initiata de artisti moderni precum Drake, Ye (cunoscut anterior ca Kanye West) si Kendrick Lamar.

Durata originala a serialului a fost esentiala pentru cresterea popularitatii muzicii rap in intreaga lume, incorporand genul si o mai mare cultura hip-hop in intreaga lume. Acest anunt vine imediat dupa ce Paramount a dezvaluit o multime de continut nou care va ajunge pe platforma sa de streaming, inclusiv fiecare film realizat de studio pentru lansarea in cinematografe incepand cu 2024 – desi cu o fereastra traditionala pentru cinematografe. Printre proiecte se numara un nou film de animatie Transformers film animat Transformers, Misiune imposibila 8, precum si cel de-al treilea episod al filmului post-apocaliptic al lui John Krasinski Un loc linistit trilogie post-apocaliptica a filmului „Quietin”.

Bruce Gillmer, CCO pentru muzica la Paramount+, a declarat:

““Yo! MTV Raps este cu adevarat unul dintre cele mai revolutionare si emblematice seriale muzicale de pana acum. Aceasta franciza extrem de populara a introdus hip hop-ul in lume si, pe parcurs, a contribuit la lansarea carierelor a nenumarati artisti. Conceited si DJ Diamond Kuts sunt perechea perfecta pentru a aduce o noua viata si energie trecutului nostru istoric, in timp ce imbinam mostenirea emisiunii cu fetele proaspete ale prezentului si viitorului hip hop-ului, ducand YO! in intreaga lume catre o noua generatie de fani pe Paramount+.”

Yo! MTV Raps urmeaza sa ajunga la Paramount+ la un moment dat in primavara. Printre producatorii executivi ai serialului se numara Kurt Williamson, Warren Oliver si Michelle Kenner de la HollandWest Productions. Kim Velona este sefa de productie. Bruce Gillmer si Jennifer Demme sunt producatori executivi pentru MTV.

Iata un clip din serialul clasic:

‘Star Wars: The Old Republic’ lanseaza un nou trailer cinematografic impresionant pentru cea mai recenta expansiune

Noua expansiune este acum in direct!

ii puteti gasi lucrarile peste tot in magazin: Vulture, GQ, BBC Culture, The Face, i-D, Polygon, Huck si Little White Lies, printre altele.

Similar Posts