Greutatea insuportabila a talentului masiv Noul trailer dezvaluie dublarile internationale

Greutatea insuportabila a talentului masiv Noul trailer dezvaluie dublarile internationale

Pedro Pascal si Nicolas Cage fac echipa pentru haos in filmul Lionsgate Greutatea insuportabila a talentului masiv iar acum, de Ziua Mondiala a Filmului, avem o versiune a trailerului cu un subtitrare diferit pentru fiecare tara pentru a sarbatori ziua! Am avut parte de o privire din interior pentru a vedea cum va fi filmul pentru publicul din fiecare tara si trebuie sa spunem ca interpretarea lui Cage pare la fel de emblematica in fiecare limba!

Pascal joaca rolul lui Javi, un fan foarte bogat al lui Nick Cage (Cage), care vrea ca actorul sa vina la sarbatorirea zilei sale de nastere, pentru a putea trai impreuna cele mai iconice roluri ale sale din filme. Nick Cage (care isi scrie numele cu „k”, spre deosebire de actorul real) are nevoie de bani, iar Javi isi vrea actorul preferat in preajma, deci ce ar putea merge prost? Putem presupune ca cei doi vor face schimb de fete ala Face/Off sau o sa ne transformam in vampiri ca Sarutul vampirului? Trebuie sa stim ce fel de de film cu Cage ne indreptam spre el.

Noul trailer dublat este cam acelasi cu cel lansat in urma cu o luna, dar ascultarea tuturor dublarilor diferite ale lui „Nick Cage” este incredibil de amuzanta si ne ofera o privire asupra diferitelor lucrari de dublare pentru fiecare tara. Amestecand scenele intre diferitele dublaje, am reusit sa exploram modul in care fiecare tara da viata povestii prieteniei… improbabile dintre Javi si Nick.

in cea mai mare parte, filmul pare a fi unul dintre filmele ciudate pe care le-am indragit de la Cage, iar in combinatie cu sincronizarea comica a lui Pascal, cei doi ii dau viata lui Nick si Javi intr-un mod care va face publicul sa rada si sa isi aminteasca de toate rolurile geniale ale lui Cage din trecut. Asa cum Ike Barinholtz si Tiffany Haddish subliniaza in trailer, exista intr-adevar atat de multe filme cu Cage pe care le poti iubi, si toate sunt atat de diferite.

Faptul ca am reusit sa vad interpretarile lui Pascal si Cage intr-o serie de limbi diferite m-a facut sa fiu si mai entuziasmat de film in general. Este haotic si salbatic si totusi diferit pentru ambii actori si pentru carierele lor, asa ca va fi interesant sa vedem cum ii abordeaza atat pe Javi, cat si pe Nick.

Asadar, fie ca sunteti Moonstruck sau Raising Arizona sau sunteti mai degraba un fan al Gone In 60 Seconds Cage, cu totii avem filmele noastre si cu siguranta pare ca Greutatea insuportabila a talentului masiv este o alta intrare in filmografia sa emblematica.

in exclusivitate: Noile jucarii „Jurassic World Dominion” care vor ajunge la Walmart includ un Tyrannosaurus Rex deteriorat si un Triceratops LEGO

Aceste noi seturi au fost realizate timp de 65 de milioane de ani.

Similar Posts