Ghostbusters: Afterlife: Jason Reitman

Ghostbusters: Afterlife: Jason Reitman, regizorul Jason Reitman, vorbeste despre ce si-ar fi dorit cel mai mult tatal sau, Ivan Reitman, dupa moartea sa: „Nimic nu l-ar fi facut mai fericit

Comunitatea cinematografica s-a confruntat cu o veste trista la sfarsitul saptamanii trecute, cand s-a anuntat ca indragitul regizor Ivan Reitman a murit la varsta de 75 de ani. De atunci, numeroase celebritati si-au facut timp pentru a-i aduce un omagiu regretatului titan al cinematografiei. De asemenea, familia sa a vorbit despre decesul sau printr-o declaratie dulce. Acum, fiul regretatului regizor, Ghostbusters: Afterlife regizorul Jason Reitman, vorbeste despre tatal sau. si, facand acest lucru, a dezvaluit singurul lucru pe care tatal sau si l-ar dori cel mai mult in acest moment, spunand ca „nimic nu l-ar face mai fericit”.

Jason Reitman a vorbit despre sentimentele sale pentru tatal sau intr-o postare recenta pe Twitter. Cineastul s-a referit la tatal sau ca fiind „eroul” sau si a continuat prin a multumi publicului pentru mesajele transmise in aceasta perioada. De asemenea, el a transmis o cerere dulce pentru fani, una pe care sunt de acord ca regretatul regizor al filmului Meatballs ar fi apreciat-o cu adevarat:

Mi-am pierdut eroul. Tot ce imi doresc este sansa de a-i mai spune tatalui meu inca o poveste. A provenit dintr-o familie de supravietuitori si si-a transformat mostenirea in ras. Va multumesc pentru mesajele amabile. Bucurati-va de filmele lui si amintiti-va de darurile sale de povestitor. Nimic nu l-ar fi facut mai fericit.

Cand a venit vorba de Ivan Reitman, un lucru care era clar la el era dragostea pentru filme si cu siguranta stia cum sa le faca. in timp ce multi pasionati de film sunt probabil familiarizati cu Ghostbusters unii ar putea dori sa isi faca timp sa vada si alte filme clasice regizate de Reitman, cum ar fi Stripes, Twins si Junior. Credeti-ma cand va spun ca nu veti fi dezamagiti cand ii veti vedea. Desigur, pe langa reputatia sa de mare regizor, era cunoscut si ca un tata iubitor. Fotografia pe care Jason Reitman a inclus-o in postarea sa incapsuleaza cu dulceata aceasta notiune:

Avand in vedere reputatia tatalui sau in industria de divertisment, Jason Reitman a avut mult de trait atunci cand a intrat in aceasta industrie. Cu toate acestea, el a reusit sa isi lase propria amprenta, conducand filme notabile precum Thank You for Smoking, Juno si Up in the Air. in acest proces, a castigat o serie de laude si chiar a obtinut cateva nominalizari la Oscar. Dar preluarea fraielor de la Ghostbusters: Afterlife trebuie sa fi fost oarecum descurajant pentru el, mai ales ca acest lucru a necesitat o colaborare stransa cu tatal sau. Tanarul Reitman a vorbit anterior despre dinamica de lucru dintre el si tatal sau. Per total, a considerat ca experienta a fost foarte „semnificativa”, desi a remarcat ca amandoi pot fi putin „incapatanati” uneori. Dar acest lucru se datoreaza doar faptului ca amandoi au tinut atat de mult la realizarea corecta a mult-asteptatului threequel.

Echipa tata-fiu a reusit, in cele din urma, sa livreze un film solid. Nu numai ca s-a bucurat de succes la box office, dar filmul a adunat si reactii majoritar pozitive din partea criticilor si a fanilor in general. in toiul agitatiei, cei doi au trecut chiar pe la CinemaBlend’s own ReelBlend pentru a discuta despre munca lor la comedia de actiune paranormala. Reitman, mai in varsta, a impartasit chiar si cateva detalii dulci despre planurile sale abandonate (inclusiv o idee pentru Venkman al lui Bill Murray).

Faptul ca cei doi au ajuns sa lucreze impreuna la aceasta productie este cu adevarat special si este ceva ce Jason Reitman va pretui cu siguranta pentru tot restul vietii sale. Moartea tatalui sau loveste cu siguranta greu, dar, asa cum Viata de apoi regizorul a mentionat, va puteti bucura in continuare de intreaga sa opera. si, in acest proces, veti contribui la asigurarea faptului ca mostenirea sa va dainui.

Noi, cei de la CinemaBlend, continuam sa transmitem condoleante familiei si celor dragi lui Ivan Reitman in aceste momente.

Similar Posts