Gal Gadot impartaseste o imagine BTS a unei scene din "Wonder Woman" care nu a placut nimanui

Gal Gadot impartaseste o imagine BTS a unei scene din „Wonder Woman” care nu a placut nimanui

Este o dovada a popularitatii personajului Wonder Woman al lui Gal Gadot faptul ca nici macar incredibil de ingrozitorul Wonder Woman 1984 a deraiat interpretarea personajului. Warner Bros. Wonder Woman 3si se va face referire la ea in The Flash, iar personajul a avut recent o aparitie neasteptata in Peacemaker (desi in umbra si interpretat de un alt actor).

Acum, Gadot a impartasit o imagine din culisele filmului original Wonder Woman de la o secventa foarte criticata la sfarsitul filmului. Priviti-o:

Imaginea provine din confruntarea finala a Femeii Minune cu Ares, o lupta pe care multi o considera punctul cel mai slab al filmului, deoarece coboara in CGI dubios si intr-o batalie cu monstri uriasi. Acesta nu a fost planul initial, regizoarea Patty Jenkins fiind nevoita sa se supuna vointei producatorilor de la Warner Bros. care au cerut ca filmul sa se incheie cu o mare lupta.

intr-o aparitie la podcastul „WTF!” al lui Marc Maron, Jenkins a declarat:

„Acesta a fost singurul lucru pentru care studioul mi-a fortat mana, care nu trebuia sa fie. El nu se transforma niciodata in Ares. Ideea filmului a fost ca ajungi acolo la marele monstru si el sta acolo si se uita la tine si spune: ‘Nu am facut nimic’. si apoi studioul a continuat sa spuna: „Bine, te lasam sa faci asta si apoi vom vedea”. si apoi am simtit ca se apropie, iar in ultimul minut au zis: „stii ceva, vrem sa apara Ares”. Iar eu am zis: „La naiba, nu avem timp sa facem asta acum”. „Nu, trebuie sa o faci”. si asta ma enerveaza acum, pentru ca uneori citesc recenziile si singurul lucru despre care se vorbeste in unanimitate este pirotehnica de la final. Ca, de exemplu, „DC face intotdeauna asta”. Adevarul este ca ei au fost, studioul m-a obligat sa fac asta si nu a fost corect. Dar nu-i nimic.”

Jenkins si Gadot vor face echipa in urmatorul film Cleopatra, un nou film despre iconicul faraon egiptean. Jenkins a fost pregatita sa regizeze filmul, desi acum a lasat liber scaunul de regizor pentru a-l produce si a se concentra pe filmul ei Razboiul stelelor Rogue Squadron si filmul Wonder Woman 3.

spre deosebire de cele doua filme anterioare ale Dianei, Wonder Woman 3 va fi plasat in prezentul DCEU, desi deocamdata asta este tot ce stim despre el. Jenkins a finalizat deja un scenariu, desi, aparent, povestea respectiva este in curs de revizuire pentru a reflecta lumea de dupa pandemia COVID-19, iar filmarile vor incepe probabil candva in 2023.

Exista, de asemenea, un Wonder Woman despre amazoanele din Themyscira, desi detaliile sunt si mai neclare.

Mai multe despre acestea pe masura ce le aflam.

Similar Posts