Free Guy este acum in streaming pe Disney Plus

Free Guy este acum in streaming pe Disney Plus

Vesti bune, fani Ryan Reynolds! Free Guy este acum disponibil pentru streaming pe Disney Plus in Statele Unite. in timp ce filmul SF de inalta tinuta din 2021 era deja difuzat pe platforma in alte teritorii, cum ar fi in Regatul Unit, filmul a ajuns acum la D+ pe plan intern. Asta inseamna ca toti cei care au un cont Disney Plus il pot viziona din confortul propriei case, fara costuri suplimentare, incepand de astazi (miercuri, 23 februarie).

Dupa mai multe intarzieri, Free Guy – care si-a inceput initial viata la Fox inainte de a fi lansat sub sigla rebotezata a 20th Century Studios – a iesit in sfarsit in cinematografe in august anul trecut. A meritat asteptarea, deoarece productia lui Shawn Levy a obtinut incasari impresionante de 331,5 milioane de dolari in box office-ul mondial si a fost primita cu caldura de critici, avand un scor solid de 80% pe Rotten Tomatoes. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca a obtinut chiar si o nominalizare la Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale.

Daca nu l-ati vazut sau daca aveti nevoie sa vi se improspateze memoria, Free Guy il are in rolul lui Reynolds pe Guy, un casier de banca cumsecade care traieste in Free City si care descopera ca este de fapt un NPC intr-un joc de rol online multiplayer masiv. Dupa ce se indragosteste de hackerul Molotovgirl (Killing Eve(Jodie Comer), Guy se transforma intr-un erou care lupta pentru a-si salva lumea de la distrugere inainte ca editorul lacom Antwan (Taika Waititi) sa reuseasca sa scoata jocul din priza. Joe Keery si Lil Rey Howery joaca in rolurile principale, alaturi de numeroase celebritati care apar in cameo.

in urma succesului filmului, Reynolds a anuntat ca Disney doreste sa realizeze o continuare, dar inca nu a inceput oficial lucrul la aceasta. intre timp, a fost lansat Deadpool starul se reuneste din nou cu Shawn Levy pentru filmul de actiune/aventura cu calatorii in timp The Adam Project, care, in mod ironic, urmeaza sa aterizeze pe serviciul de streaming rival al Disney, Netflix, la 11 martie.

Similar Posts