Frankie Muniz exploreaza ideea unui "Agent Cody Banks" adult pe Twitter

Frankie Muniz exploreaza ideea unui „Agent Cody Banks” adult pe Twitter

Frankie Muniz ar putea fi cel mai bine cunoscut pentru rolul sau de vedeta in serialul de succes din anii 2000 Malcolm in the Middle, dar a jucat, de asemenea, ca un adolescent de tip James Bond in filmele Agentul Cody Banks si Agent Cody Banks 2: Destinatia Londra. Acum, actorul pozeaza ce ar face personajul acum, cand a crescut.

in timp ce Agent Cody Banks a fost menita sa profite de popularitatea tinerei vedete, acestea erau in mod clar destinate unui public mai tanar. Dar Muniz, acum in varsta de 36 de ani, este gata sa se gandeasca la cum ar arata Banks la varsta lui, dupa ce a salvat deja lumea de doua ori ca adolescent nebun dupa hormoni si incapabil sa vorbeasca cu fetele.

„Yo… Agentul Cody Banks era un dur. Iar eu eram Cody Banks. asta e un dur”, a spus Muniz.

„Ma intreb daca Cody Banks, in varsta de 36 de ani, sta in pat si mananca Fritos in timp ce-si scutura burta, gandindu-se „Chiar m-am lasat dus”, asa cum fac eu acum. Ce faci dupa ce ai salvat lumea de doua ori la 16 ani?”.

Agentul Cody Banks a fost un dur. si eu eram Cody Banks. asta e un dur. Ma intreb daca Cody Banks, in varsta de 36 de ani, sta in pat si mananca Fritos in timp ce-si scutura burta, gandindu-se „Chiar m-am lasat dus”, asa cum fac eu acum. Ce faci dupa ce ai salvat lumea de doua ori la 16 ani?

De asemenea, el a pus la indoiala cat de ciudat ar fi sa te astepti ca un supererou sa te salveze si apoi sa realizezi ca este vorba de un spion imbatranit cu un corp nu prea in forma.

„Imagineaza-ti, esti in pericol si speri ca cineva te va salva. Va fi Batman, James Bond, Capitanul America? Nu. Este tatal agentului Cody Banks, care si-a intinat un muschi cand isi pune pantofii.”

De asemenea, a gasit un nume amuzant pentru presupusul spion.

Muniz a intampinat recent un copil cu sotia sa, Paige Price, si multi fani au spus ca aceasta ar fi o premisa excelenta pentru un nou film.

„Putem avea o continuare in care el trebuie sa salveze lumea, dar sotia lui este la o conferinta de lucru, asa ca trebuie sa-si aduca gemenii de 5 ani”, a scris un utilizator.

„Dar stai, la jumatatea filmului aflam: fac parte dintr-un program secret… sunt si ei agenti guvernamentali! Urmeaza ilaritatea”.

Putem avea o continuare in care el trebuie sa salveze lumea, dar sotia lui este la o conferinta de lucru, asa ca trebuie sa-si aduca gemenii de 5 ani. Dar stati, la jumatatea filmului aflam: fac parte dintr-un program secret… sunt si ei agenti guvernamentali! Urmeaza ilaritatea.

Un altul vrea ca el sa-si duca copiii la NASA, lansand un agent pensionat Cody Banks, care acum este un tata care sta acasa.

„Supravegheaza in excursia copiilor sai la NASA – este martor la o activitate dubioasa. Bum, s-a intors in joc”, a scris utilizatorul pe Twitter.

…..i-ar urmari acest film. Agentul Cody Banks s-a pensionat, este un tata care sta acasa si supravegheaza excursia copiilor sai la NASA – este martorul unor activitati dubioase. Bum, s-a intors in joc.

Un fan a mers chiar atat de departe incat a scris o pagina de scenariu pentru film.

„AGENTUL CODY BANKS (36 de ani), care nu mai este baietoasa pe care o stiam, doarme in pat inconjurat de pungi de junk food. Sforaie cu voce tare in timp ce degetele sale patate de Cheeto apuca o lista de sarcini.”

Similar Posts