Frank Grillo va juca in debutul regizoral al fiului sau

Frank Grillo va juca in debutul regizoral al fiului sau

Recent a fost anuntat ca Frank Grillo va juca in Fiul barbatului, debutul regizoral al propriului fiu al actorului, Remy Grillo. Se spune ca filmul va spune povestea unui cuplu ale carui vieti incep sa imite arta atunci cand incearca sa faca o caseta de auditie eficienta pentru un film cu Charles Manson la un Airbnb din desert. Grillo il va portretiza pe liderul unui cult periculos. Se spune ca filmul este inspirat de activitati oculte reale din desertul californian.

Scenariul pentru Man’s Son a fost scris de Josh Plasse si Brev Moss. Ambii scenaristi par a fi incepatori, dar Plasse este un actor care a aparut in Anatomia lui Grey si in reluarea de catre Paramount+ a serialului ICarly. Viitorul film thriller este programat sa inceapa productia in luna martie a acestui an in Yucca Valley, California. Fiul barbatului nu are in prezent o data de lansare.

Frank Grillo, care este poate cel mai bine cunoscut ca Brock Rumlow in Marvel Cinematic Universe, si-a facut debutul in rolul principal in sequel-ul de actiune si groaza din 2014, The Purge: Anarchy. in acelasi an, Grillo a fost capul de afis al serialului dramatic al DirecTV Kingdom, in care joaca si Nick Jonas, care a durat trei sezoane. inainte de asta, Grillo a aparut in roluri mai mici in filmele Mothers Day, My Soul to Take, Warrior, si The Grey.

De atunci, Grillo a jucat in Demonic, Point Blank, Boss Level, Copshop, si This is the Night. A avut, de asemenea, un rol recurent important in serialul Showtime’s Billions. in acest an, actorul a jucat intr-un thriller care a fost lansat in luna ianuarie a anului trecut, numit Shattered in care au mai jucat John Malkovich si Cameron Monaghan, si va putea fi vazut in urmatoarele filme O zi sa mori, Lamborghini, si Lights Out.

Poate ca Remy Grillo nu a mai regizat niciodata un film, dar primul fiu al lui Frank Grillo a lucrat in trecut ca director de imagine, gaffer si actor la mai multe scurtmetraje. Sa-ti regizezi tatal in primul tau lungmetraj trebuie sa fie o experienta frumoasa de legatura si speram ca tot potentialul filmului este transpus in produsul final. in prezent nu se cunosc alte detalii, inclusiv despre ceilalti membri ai distributiei, dar, avand in vedere ca filmarile incep luna viitoare, mai multe informatii privind specificul filmului Man’s Son ar trebui sa inceapa sa iasa la iveala in curand.

Gerard Butler si Frank Grillo vor juca in noul thriller de actiune „Copshop” al lui Joe Carnahan

Unul dintre ei joaca rolul unui asasin profesionist, iar celalalt pe cel al unui escroc tradator dublu. inscrieti-ma!

Similar Posts