Fostul manager al lui Tom Cruises se destainuie despre temperamentul sau

Fostul manager al lui Tom Cruises se destainuie despre temperamentul sau, la cateva luni dupa ce a facut o criza virala in M:I 7

Tom Cruise nu este doar celebru, ci si unul dintre cei mai cunoscuti oameni din lume. Dar inainte de a face bani si de a deveni viral, managerul Mission: Impossible 7 era doar un alt actor in devenire care incerca sa reuseasca la Hollywood. Oricine a atins un asemenea nivel de faima este obligat sa aiba parte de o supraveghere sporita atat asupra carierei, cat si asupra vietii private. Uneori, detaliile si acuzatiile despre cum sunt ei in afara ecranului dureaza ani de zile sa iasa la iveala – cum ar fi, de exemplu, recentele afirmatii despre temperamentul lui Cruise din partea fostului sau manager, care urmeaza dupa polarizarea lui M:I 7 scandal.

A fost la sfarsitul anului 2020 cand unii Mission: Imposibil 7 membrii echipei de filmare ar fi demisionat dupa ce Tom Cruise a declamat pe cale virala ca protocoalele COVID-19 nu au fost respectate pe platou. in timp ce titlurile despre izbucnirea sa s-au linistit in cele din urma, o persoana neasteptata a iesit acum in fata pentru a vorbi despre problemele de temperament din trecut ale actorului. Eileen Berlin a fost managerul actorului in urma cu mai bine de 40 de ani si, potrivit The Daily Mail, sustine ca acesta avea probleme de furie la acea vreme:

Tommy avea un temperament teribil. El nutrea multa furie fata de tatal sau natural. Avea toane si se enerva dintr-o pocnitura de degete. Era ca si cum ar fi fost ceva care se infierbanta si care fierbea si exploda. Am pus-o pe seama nesigurantei sale. I-am facut cadou un album cu toate articolele sale publicitare din revistele pentru adolescenti, cu ocazia implinirii a 19 ani. A tipat: „Nu vreau sa apar in revistele pentru adolescenti”. imi spusese ca se considera un adult, nu un idol al adolescentilor. A aruncat albumul cu putere spre mine si m-a lovit in obraz.

Dupa cum sustine ea, acest comportament s-ar fi petrecut atunci cand Top Gun era mult mai tanar. Nu este prima data cand cineva face acuzatii despre comportamentul sau in acea perioada. in urma cu cativa ani, Curtis Armstrong, care a Risky Business co-star, a afirmat ca actorul s-a implicat in unele activitati scandaloase in timpul productiei la acel film. Actorul Ethan Hunt, in varsta de 59 de ani, nu a raspuns la niciuna dintre aceste acuzatii.

Risky Business a fost marea lovitura a lui Tom Cruise in multe privinte si, ca urmare, el a fost in lumina reflectoarelor atat de mult timp incat am vazut multe fatete diferite ale personalitatii sale. Este cunoscut pentru faptul ca este un temerar si apare frecvent pe prima pagina a ziarelor pentru cascadoriile sale care sfideaza moartea, uneori aparent imposibile. Se stie ca se da peste cap pentru a-i ajuta pe fanii aflati la ananghie, chiar daca asta inseamna sa le imprumute elicopterul sau.

Dar, in ciuda tuturor momentelor sale in atentia publicului, Tom Cruise este o persoana extrem de intima. El pastreaza multe aspecte ale vietii sale personale in secret, inclusiv activitatea sa in cadrul Bisericii Scientologice. Asa ca, asa cum se intampla intotdeauna in cazul celebritatilor, este important sa ne amintim ca este imposibil pentru majoritatea dintre noi sa stim cum sunt in spatele usilor inchise – fie in trecut, fie in prezent.

Similar Posts