Fiul lui Arnold Schwarzenegger

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, isi aminteste cum s-a antrenat pentru prima data cu tatal sau si care este cel mai bun sfat de antrenament pe care i l-a dat tatal sau

Arnold Schwarzenegger are o intreaga puzderie de copii si pare destul de apropiat de toti, daca retelele de socializare sustin ca situatia este adevarata. Cel mai mic copil al sau, Joseph Baena, desi nu impartaseste numele de familie al celebrului sau tata, pare sa semene cel mai mult cu Schwarzenegger. Cariera lui Baena o reflecta indeaproape pe cea a tatalui sau, iar culturistul si-a amintit acum de antrenamentele cu tatal sau pentru prima data, precum si de sfaturile de ridicare a greutatilor pe care i le-a dat fostul Mr. Universe.

Joseph Baena s-a gandit recent la primul sau antrenament cu Arnold Schwarzenegger, la inceputul carierei sale de culturist, si la cum s-a simtit cand s-a antrenat alaturi de tatal sau, care era foarte puternic. Baena vorbeste despre faptul ca a vrut sa isi dea seama singur de lucruri inainte de a merge la tatal sau pentru sfaturi, dar odata ce a facut in cele din urma o excursie la sala de sport a tatalui sau, lucrurile s-au schimbat. Iata ce a spus exact in timpul interviului cu Men’s Health:

Eram atat de emotionat. Eram observator, incercam sa vad ce face si cum se comporta. Am reusit sa dobandesc o mentalitate de culturist – ca imi pot modela corpul asa cum vreau eu. Am facut progrese nebanuite.

Este foarte logic ca Joseph Baena ar vrea sa isi croiasca propriul drum si sa nu isi vada realizarile umbrite de faptul ca este fiul unui culturist si actor super faimos. Cu toate acestea, daca ai pe cineva care a avut un succes incredibil si este un expert in ceea ce tu insuti incerci sa realizezi, ar fi la limita prostiei sa nu profiti de acest lucru, chiar daca intentia ta de a-ti croi propriul drum este respectabila.

Este un lucru bun ca starul in devenire a ajuns la aceasta concluzie, deoarece a beneficiat foarte mult de faptul ca, in cele din urma, si-a avut tatal drept mentor. in acelasi interviu, Baena a discutat despre unul dintre celelalte lucruri cele mai utile pe care le-a invatat de la tatal sau atunci cand se antrena cu el. Iata-l in propriile sale cuvinte:

Unul dintre lucrurile importante pe care le-am invatat de la tata a fost sa nu am mentalitatea celor zece repetari. Este vorba de a te impinge la limita si de a merge mai departe, de a face acele repetari si jumatati de repetari in plus pana cand practic mori.

imi imaginez ca, pentru a obtine rezultate la fel de nepamantenesti ca cele obtinute de Arnold Schwarzenegger, ar trebui sa mergi destul de mult pana la limitele propriei forte in mod regulat. Este logic ca Joseph Baena sa adopte si el aceasta filozofie, daca este dedicat sa devina la fel de performant ca tatal sau.

Aproape ca se pare ca istoria se repeta in cazul tanarului de 24 de ani, deoarece chiar seamana foarte mult cu o versiune tanara a tatalui sau. Este straniu, intr-adevar, mai ales cand te gandesti ca urmeaza acelasi drum ca si Arnold Schwarzenegger. Pe langa faptul ca si-a dezvoltat fizicul, Baena a adaugat actoria pe lista sa de abilitati, recreat chiar una dintre scenele iconice ale tatalui sau.

Dupa ce a devenit priceput in culturism, Joseph Baena pare sa isi creeze un nume in genul de actiune si SF, la fel ca tatal sau inaintea lui, avand in lucru o serie de filme care inca nu au fost lansate. Acest lucru este impresionant, avand in vedere ca este abia la inceputul carierei sale de actor. Desi niciunul dintre proiectele sale nu este datat pe lista de lansari cinematografice majore din 2022, urmatorul sau film Chariot, in care va juca alaturi de actori precum John Malkovich si Rosa Salazar, ar trebui sa se lanseze in acest an.

Similar Posts