'Fistful of Vengeance' a avut nevoie de o camera robotizata pentru a tine pasul cu Iko Uwais

‘Fistful of Vengeance’ a avut nevoie de o camera robotizata pentru a tine pasul cu Iko Uwais

Iko Uwais a devenit celebru pentru prima data ca protagonist al filmului The Raid, clasicul instantaneu al lui Gareth Evans, care i-a dat pe spate pe fanii de actiune cu un amestec fenomenal de actiune fulgeratoare si coregrafie impecabila. Cu toate acestea, nu ar fi o exagerare sa spunem ca Hollywood-ul nu a gasit cea mai buna modalitate de a utiliza talentele incontestabile ale starului in deceniul care a trecut de atunci.

in varsta de 39 de ani a aparut in Star Wars: Trezirea fortei, Beyond Skyline, Mile 22, Stuber, Snake Eyes, si viitorul Expendables 4, dar nu i s-a oferit cu adevarat o sansa de a straluci. Nu este o coincidenta faptul ca a dat tot felul de lovituri in The Raid 2, Headshot, The Night Comes For Us, si Triple Threat, care au fost toate filme independente.

Acestea fiind spuse, Netflix’s Wu Assassins a fost o vitrina excelenta pentru actorie si actiune, in timp ce continuarea lungmetrajului Fistful of Vengeance a domnit ca unul dintre cele mai populare titluri ale platformei de la debutul de saptamana trecuta. Dupa cum puteti vedea mai jos, in confruntarea culminanta a intervenit o camera robotizata pentru a tine pasul cu Uwais si pentru a adauga un strat suplimentar de lustruire vizuala.

Scenele de lupta uimitor de dinamice din FISTFUL OF VENGEANCE (acum in streaming!) au fost realizate cu ajutorul camerei de ultima generatie Bolt, o camera robotica de mare viteza. pic.twitter.com/gTMqmzbgKD

Daca aveti o memorie buna pentru filmele de neuitat, va veti aminti ca tehnica a fost vazuta si in filmul lui Colin Farrell Total Recall remake-ul lui Farrell, si a fost singurul moment inventiv din toata povestea. Un pumn de razbunare a inregistrat cifre mari de audienta, asa ca s-ar putea sa nu fie inca sfarsitul lui Kai al lui Uwais si al restului bandei Wu Assassins.

Similar Posts