Filmul Wonder Twins se activeaza pe HBO Max de la scriitorul Black Adam

Filmul Wonder Twins se activeaza pe HBO Max de la scriitorul Black Adam

DC Comics si Warner Brothers au pus ochii pe o alta proprietate mai putin cunoscuta ca o Wonder Twins se afla acum in dezvoltare activa. Venind in exclusivitate de la The Hollywood Reporter, WB l-a angajat pe Adam Sztykiel sa scrie si sa regizeze proiectul care va fi lansat pe popularul lor serviciu de streaming HBO Max. Sztykiel nu este strain de universul DC, deoarece a scris recent scenariul pentru filmul epic cu antieroi cu Dwayne Johnson in rolul principal Black Adam care urmeaza sa fie lansat in aceasta vara.

Printre celelalte lucrari la care Sztykiel a lucrat se numara comedii precum Project X, Due Date, Spy Guys, We’re the Millers, si un alt film cu Johnson in rolul principal Rampage. Cel mai recent a scris scenariul pentru rebootul francizei Scooby-Doo, intitulat simplu, Scooby-Doo. Scoob! pentru Warner Animation Group. Gemenii minune va fi produsa de Marty Bowen si Wyck Godfrey de la Temple Hill, care au lucrat la toate proiectele, de la The Twilight Saga Crepusculului la Love, Simon.

Gemenii minune in sine sunt o pereche excentrica de eroi DC care sunt frati extraterestri pe nume Zan si Jayna. Ei sunt cunoscuti cel mai bine pentru introducerea lor in serialul Hanna-Barbera Noua ora a Super Prietenilor in care tinerii eroi au actionat ca omologi ai eroilor consacrati precum Batman, Superman si Wonder Woman. Se poate spune ca a fost o incercare ca popularul serial de desene animate din anii ’80 sa se indrepte catre un public si mai tanar. Cu toate acestea, aceasta nu a fost insa singura adaptare a acestor gemeni, deoarece au aparut in seria Super Friends inainte de a fi introdusi in Universul DC propriu-zis in diversele lor linii de benzi desenate. Au aparut, de asemenea, in emisiuni precum Smallville, Teen Titans Go!, si The Flash.

Nu se stiu inca prea multe despre intriga filmului, dar Gemenii Minune sunt cunoscuti cel mai bine pentru fraza lor „Puterea Gemenilor Minune, activati!”, care aparea intotdeauna inainte ca Jayna sa se transforme intr-un animal si Zan sa se transforme in… ei bine, in diverse forme de apa. in mod hilar s-ar putea sa nu fie un schimb corect, deoarece Zan a fost la capatul multor glume in Universul DC, dar cu DC Comics facand hituri de comedie populare precum Doom Patrol, James Gunn’s Suicide Squadsi Peacemaker, nu exista un moment mai bun pentru a prezenta aceste personaje unui public mai larg.

Site-ul Gemenii minune se alatura Batgirl, care se filmeaza in prezent, ca fiind cel mai recent film DC care va primi tratamentul direct la HBO Max. Avand in vedere trecutul lui Sztykiel in domeniul comediei si pozitia sa stabilita in universul DC, acest film pare a fi o alta oferta unica din partea WB si DC. in timp ce acest film este inca departe, avand in vedere ca abia a fost anuntat, ramaneti cu Collider’s Hall of Justice pentru toate ultimele noutati despre Wonder Twins.

Premiile Oscar vor include o categorie votata pe Twitter pentru filmul preferat al fanilor, asa ca „Malignant” are in sfarsit o sansa

Nu exista nicio sansa ca acest lucru sa iasa bine, nu-i asa?

Similar Posts