Filmul PAW Patrol 2 primeste data de lansare 2023

Filmul PAW Patrol 2 primeste data de lansare 2023

Paramount+ a dat unda verde unei continuari pentru PAW Patrol: The Movie. Anuntul a fost facut prin intermediul contului oficial de Twitter al Paramount+. Nu a fost oferita nicio informatie sau preview peek, in afara de titlul filmului, PAW Patrol: The Mighty Movie, si o data de lansare in cinematografe estimata pentru 2023. A PAW Patrol a fost anuntat, de asemenea, un serial TV spin-off.

Serialul animat canadian PAW Patrol a debutat in America in 2013 la Nickelodeon. Serialul se invarte in jurul unui tanar baiat pe nume Ryder care conduce un echipaj canin de cautare si salvare numit PAW Patrol. in fiecare episod, acestia lucreaza la o misiune de securizare si protectie a locuitorilor din Adventure Bay si din zonele inconjuratoare.

Fiecare dintre personajele canine prezinta anumite aptitudini care apartin unui profesionist al serviciilor de urgenta, cum ar fi un pompier, si sunt echipate cu „pachete pentru catei” sau rucsacuri cu instrumente legate de profesia lor. Nu numai ca stau pregatiti, dar fiecare membru al echipajului PAW Patrol are o casuta pentru caini care se transforma intr-un vehicul de urgenta pentru a raspunde rapid la orice situatie in orice locatie. Pe langa faptul ca a primit recunoastere din partea diferitelor celebritati si personalitati publice, serialul a fost aclamat de critici si a primit mai multe nominalizari si premii, inclusiv unul pentru melodia de deschidere a serialului.

Spin Master Entertainment, compania din spatele liniei de jucarii a serialului, a produs primul film al Paramount pentru acest serial. Povestea ii urmareste pe Ryder si cateii care calatoresc in Adventure City pentru a-l opri pe primarul Humdinger sa distruga metropola.

Filmul a fost laudat pentru ca a oferit o alta aventura captivanta pentru copii, la fel ca si serialul de televiziune. Cu toate acestea, PAW Patrol: The Movie’s a starnit, de asemenea, rumoare printre telespectatori, prin adaugarea lui Tyler Perry, Dax Shepard, Jimmy Kimmel si Kim Kardashian West, pentru a numi doar cativa. De asemenea, filmul a fost recunoscut de diferite aprecieri: Directors Guild of Canada, Hollywood Music in Media Awards si Canadian Screen Awards; intre timp, a castigat premiul „Original Song – Animated Film” din partea HMMA.

in timpul unui interviu cu Collider anul trecut, regizorul filmului, Cal Brunker, a fost intrebat despre faptul ca filmul ar putea primi candva o continuare. Raspunsul sau a fost urmatorul: „Nu, nu, nu:

Ne-am gandit cu siguranta la asta. Exista si alte povesti pe care am fi incantati sa le spunem. Dar, pentru noi, este vorba de a vedea daca oamenii o iubesc pe aceasta si apoi sa o luam de acolo.

Se pare ca toata lumea a iubit-o! Puteti gasi anuntul oficial de confirmare a continuarii in tweet-ul de mai jos:

Primele sase minute din ‘PAW Patrol: The Movie’ au fost dezvaluite

Aceasta scena de deschidere va va face sa strigati dupa mai mult.

Similar Posts