Filmul Onyeka si Academia Soarelui vine de la Will Smith

Filmul Onyeka si Academia Soarelui vine de la Will Smith, David Oyelowo

Potrivit unui raport exclusiv al publicatiei Variety, Will Smith, nominalizat la Oscar, si Selma actorul David Oyelowo vor ca firmele lor, Westbrook Studios si, respectiv, Yoruba Saxon, sa se alature unui parteneriat cu Netflix pentru a aduce cartea fantastica pentru copii a lui Tola Okogwu Onyeka si Academia Soarelui sa prinda viata pe ecran.

Cartea autoarei britanico-nigeriana, care urmeaza sa fie publicata de Simon & Schuster pe 9 iunie anul acesta, exploreaza povestea unei tinere fete ale carei suvite magnifice de par negru si cret care atrage privirile au atras intotdeauna atentia. Fata, Onyeka, se simte inconfortabil din cauza modului in care strainii se holbeaza la ea din cauza parului ei, dar, intr-o zi, isi apreciaza din nou buclele in momentul in care descopera ca le poate controla cu ajutorul mintii. Noile puteri descoperite de Onyeka o determina sa calatoreasca in Nigeria pentru a incepe sa urmeze cursurile Academiei Soarelui, o scoala pentru copiii care, ca si ea, poseda abilitati supranaturale. Pe masura ce invata mai multe despre originile si puterile sale, Onyeka se confrunta si cu o forta intunecata care ameninta comunitatea magica de care a devenit atat de atasata.

Adaptarea cinematografica va fi scrisa de Ola Shokunbi, un scenarist in plina ascensiune, care a lucrat la viitorul thriller SF Netflix Satellite, al carui scenariu pentru thrillerul de jaf Indigo a figurat pe Lista neagra a anului 2021 si care, de asemenea, si-a facut recent debutul in regie cu filmul A Yellow Heaven. Oyelowo, Smith si co-presedintele Westbrook, Jone Mone, produc proiectul, iar Heather Washington de la Westbrook Studios si Jessica Oyelowo de la Yoruba Saxon sunt producatori executivi. Oyelowo, impreuna cu sotia sa Jessica, a co-fondat Yoruba Saxon pentru a se concentra pe continut bazat pe valoare pe toate platformele. Printre filmele sale se numara Nightingale si Captive. Westbrook Studios a fost fondat in 2019 de Jada Pinkett Smith, Will Smith, Miguel Melendez si Ko Yada. Compania a ajuns pe prima pagina a ziarelor la inceputul acestui an pentru ca a achizitionat firma germana de film si televiziune Telepool. Regele Richard, al regizorului Reinaldo Marcus Green, se numara printre cele mai recente filme produse de Westbrook. Compania media se afla, de asemenea, in spatele rebootului Peacock al serialului The Fresh Prince of Bel-Air intitulat simplu Bel-Air.

Oyelowo si-a facut debutul ca regizor in 2020 cu filmul The Water Man. in prezent, el poate fi vazut in serialul HBO Max si BBC One The Girl Before. Oyelowo va juca, de asemenea, in viitorul film al lui Tom George. See How They Run cu Saoirse Ronan si Sam Rockwell, precum si in serialul Apple TV Wool cu Rashida Jones si Rebecca Ferguson. Will Smith colaboreaza cu regizorul Antoine Fuqua pentru a produce si a juca in thrillerul bazat pe evenimente reale Emanciparea.

Deocamdata, nu exista o data de lansare provizorie pentru acest proiect si nici nu exista informatii despre momentul in care va incepe oficial productia.

‘The Water Man’: Nota valoroasa pe care David Oyelowo a primit-o de la Ava DuVernay pentru debutul sau in regie

Lonnie Chavis dezvaluie si recuzita super tare pe care a reusit sa o pastreze!

Similar Posts